Πάτρα: Ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Την  1η Σεπτεμβρίου εκκινεί, ουσιαστικά, η ανακριτική διαδικασία για τις -κατά το κατηγορητήριο- δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το 2019 και το 2021!

Η 35η τακτική ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση, κ. Ευγενία Τζωρτζάτου, έχει ήδη αποστείλει κλήσεις προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες τόσο ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, όσο και οι πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας – ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας.

Ο κ. Ευτυχιάδης αναμένεται να καταθέσει την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι δύο κορυφαίοι Έλληνες ιατροδικαστές, οι οποίοι στο 13σέλιδο πόρισμά τους κατάφεραν να αποκαλύψουν τη δολοφονική δράση της Πισπιρίγκου και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε, μέσω ασφυξίας, τη Μαλένα και την Ίριδα, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι  συγκεκριμένες καταθέσεις αναμένεται να είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς τρεις κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες αναμένεται να «κάψουν» την Πισπιρίγκου, η οποία το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να «οχυρωθεί» πίσω από τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες ήθελαν τη Μαλένα να έχει καταλήξει από ηπατική ανεπάρκεια και την Ίριδα από αγενεσία φλεβόκομβου.

Ως γνωστόν ο κ. Ευτυχιάδης, εκ των κορυφαίων παθολογοανατόμων στην Ελλάδα, κατάφερε να «δέσει» την υπόθεση, καθώς εντόπισε εύρημα το οποίο συνδέει τους δύο θανάτους και αποκάλυψε τη μαρτυρική δολοφονία που υπέστησαν τα παιδιά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κατά τη διάρκεια της επανεξέτασης στα ιστοτεμάχια της Μαλένας και της Ίριδας χρησιμοποιήθηκε ειδική ιστολογική τεχνική, δηλαδή έγιναν ειδικές χρώσεις που απέδειξαν την ασφυξία!

ereportaz.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό