Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης τσακίζει την Ασπασία – Τέλος η Ισμήνη από την εταιρεία!

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης τσακίζει την Ασπασία – Τέλος η Ισμήνη από την εταιρεία!

Η τηλεοπτική χρονιά έχει αρχίσει πολύ δυνατά για όλες τις σειρές, ωστόσο η γη της ελιάς όπως και πέρσι κάνει τη διαφορά.

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές και η τηλεθέαση αναμένεται να πάρει την ανιούσα και το  ενδιαφέρον να εκτοξευτεί.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Μυρτάλη να έχει πολύ άσχημη στάση στο ελαιοτριβείο, η οποία αρχίζει και ενοχλεί τους Βρεττάκους όλο και περισσότερο.

Η Μαρίνα θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο στη σειρά του Mega, προκειμένου να της μιλήσει, ακόμα και αυτή όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Οι Βρεττάκοι πάντως δεν είναι οι μόνοι που έχουν προβλήματα μαζί της, αφού και η Ισμήνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση ότι θα φύγει από την κοινή τους εταιρία, αφού δεν μπορεί άλλο να διαχειριστεί τη συμπεριφορά της.

Από κει και πέρα, η Αρεόπολη είναι στο… πόδι, αφού γίνεται γνωστή η απάτη της Κατερίνας, η οποία πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο Δημοσθένης έχει αρκετά νεύρα και πιάνει τη Χάιδω, προκειμένου να του γυρίσει πίσω όλα τα χρήματα που της έδωσε για τον έρανο, αλλά η… μπάλα παίρνει και την Ασπασία, αφού θεωρεί ότι τον παρέσυρε.

Για περισσότερη γη της ελιάς, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό