Ιλχάν Αχμέτ: “Αγωνιστήκαμε και κερδίσαμε  νέα αποζημίωση για τα καπνά στη Ροδόπη, εσοδείας 2022”

Ιλχάν Αχμέτ: “Αγωνιστήκαμε και κερδίσαμε νέα αποζημίωση για τα καπνά στη Ροδόπη, εσοδείας 2022”

Με ανακοίνωσή  του στο διαδίκτυο ο Ιλχάν Αχμέτ μιλά  για νέα επιτυχία με καταβολή αποζημίωσης de minimis σε καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης για απώλειες εσοδείας 2022 από νεκρωτική ίωση.

“Αγαπητοί μου συμπολίτες.  Έχω δηλώσει πολλές φορές σε αυτά τα χρόνια που με τιμάτε με την ψήφο σας και με εκλέγετε βουλευτή Ροδόπης,  ότι χαμένος είναι ΜΟΝΟ Ο ΑΓΏΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΊΝΕΤΑΙ ΠΟΤΈ! Έτσι,  είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η Ροδόπη κέρδισε και νέα αποζημίωση για τις απώλειες στα καπνά από τη νεκρωτική ίωση εσοδείας 2022.

Η αποζημίωση θα καταβληθεί από το χρηματοδοτικό εργαλείο των de minimis. Την δέσμευση γι αυτήν την αποζημίωση που μου είχε δώσει στην Βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,  Σίμος Κεδίκογλου, τον οποίο και ευχαριστώ.  Η αποζημίωση προορίζεται έως σήμερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για τη Ροδόπη , σε σημείο που η Καπνική Ελλάδος με σημερινή της ανακοίνωση να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τα δίνει ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΌΠΗ.

Εγώ ασφαλώς δεν έχω θέμα με κανέναν άλλο νομό της χώρας,  αλλά πρωτίστως αγωνίζομαι για το νομό μου, τη Ροδόπη και παλεύω για τους αγρότες μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω και πάλι ότι θα συνεχίσω να είμαι πάντα στην πρωτοπορία για τα συμφέροντα της Ροδόπης.  Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.  Θα τιμώ πάντα αυτό το συμβόλαιο με τον ΛΑΟ μας.”

Πηγή: FB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό