Οι δέκα νέοι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη

Οι δέκα νέοι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε δέκα νέους υποψηφίους που συστρατεύονται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για το μέλλον του Δήμου μας.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ο συνδυασμός μας ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ ξεκινά με ισχυρή εκπροσώπηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Γυναίκες, άνδρες, νέοι, έμπειροι, εργαζόμενοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες.

Ενεργοί πολίτες με ανησυχίες και όρεξη για δουλειά.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Πάμε Δυνατά για το Δήμο Κομοτηνής !

Ο Άγγελος Νεστορίδης ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και αντιπρόσωπος αυτών στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο.

Είναι Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης από το 1995 και προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω το έτος 2007. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής ως  Ωρομίσθιος Καθηγητής και διατελεί ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης από το 2014 έως και σήμερα.

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης είναι 34 ετών. Ζει στην Καρυδιά.

Διετέλεσε 5 χρόνια τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής και ασχολείται ενεργά με την διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με πολλούς συλλόγους και φορείς.

Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επικεφαλής της Άπω Ανατολής στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος 6 παγκοσμίων ρεκόρ Guinness.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος και ιδρυτής του Πανθρακικού Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών.

Ο Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδηςείναι 34 ετών. Ζει στην Κομοτηνή και είναι πτυχιούχος Β. Νοσηλευτικής και διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου. Εργάζεται, ως  δημόσιος υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής.

Είναι πρόεδρος των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΠΦΥ, όπου και διατελεί χρέη υπευθύνου δημοσίων σχέσεων.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης “Η Τραπεζούντα”.

Ο Γιάννης Ίτσας ζει στην Κομοτηνή και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης και εδώ και 26 χρόνια αφοσιωμένος στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία.

Επί σειρά ετών συμμετείχε στα αθλητικά δρώμενα του Νομού, κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί 25 έτη. Επιπλέον, είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά

 Ο Δημήτρης Δράκος είναι 53 ετών και είναι οικονομολόγος.

Είναι πτυχιούχος Στατιστικής πληροφορικής και Οικονομικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Τοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη & Αυτοδιοίκηση»

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου- Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, όπου τώρα είναι εκλεγμένος Οικονομικός Επόπτης.

Επιπλέον,  είναι Προϊστάμενος Τμήματος οικονομικών υπηρεσιών στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ως Διευθυντής.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 Η Ηλιάνα Καλεντερίδου ζει στην Κομοτηνή.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στο Πανεπιστήμιο του Leeds, και είναι υποψήφια Διδάκτορας στο Οικονομικό Τμήμα του ΔΠΘ.

Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις εδώ και στο Leeds και από το 2016 έχει ιδρύσει την Σχολή Ζωγραφικής «Καλλιτεχνία».

Ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ζει στην Κομοτηνή και είναι Εργοφυσιολόγος – Σύμβουλος διατροφής και άσκησης.

Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διατροφή από το πανεπιστήμιο JohnMoors  του Liverpool και διδακτορικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Διετέλεσε τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ για τον Νομό Ροδόπης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης είναι 60 ετών. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές και πτυχίο Νομικής Σχολής.

Έχει διατελέσει Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης επί πολλά έτη. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον συνδικαλιστικό χώρο τον εκπαιδευτικών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόσωπος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος υπηρεσιακών συμβουλίων.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Η Ματίνα Μαυραντώνη ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Εργάζεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ως μοριακή βιολόγος από το 2001. Επιπλέον, είναι συντονίστρια του συμβουλίου Διαχείρισης Ποιότητας του νοσοκομείου.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων του νοσοκομείου και του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου.

Η Ξένια Κυριαζίδουζει στην Κομοτηνή και είναι Διευθύντρια Παραγωγής  σε μεγάλη  βιομηχανία της περιοχής.

Είναι απόφοιτος Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών σπουδών. Εδώ και πολλά χρόνια είναι Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής.

Έχει δύο κόρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό