Αδερφή Ρούλας για Μάνο: «Θα υποστεί τις συνέπειες….. »

Αδερφή Ρούλας για Μάνο: «Θα υποστεί τις συνέπειες….. »

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σημερινή στάση του Μάνου, ήρθε από την αδελφή της, Δήμητρα. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου, δήλωσε «παγωμένη», αφήνοντας υπονοούμενα εναντίον του.

 

Νέες δηλώσεις του Δασκαλάκη: «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παγώσει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δε με εκπλήσσει τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο. Θα έχει τους λόγους του για να το κάνει αυτό, οι οποίοι λόγοι σε μας δεν έγιναν ποτέ αντιληπτοί. Δε μας έδωσε ποτέ κανένα δείγμα… Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είναι δίπλα στη Ρούλα, αυτό έλεγε. Από κει και πέρα ο άνθρωπος έχει τραβήξει την πορεία του, καλά κάνει, δικαίωμά του είναι να το κάνει αυτό, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

 

Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο από τη φυλακή – «Με παρατάει»

«Εννοώ ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα… Μιλάμε για ένα θέμα που έχει γίνει χαμός, δεν μπορεί απλά να πηγαίνει κάποιος και να λέει εγώ είμαι αντίθετα, είναι όλα ok», πρόσθεσε.

Ρωτήστε να δούμε τι θα απαντήσει. Γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι ανεξήγητη. Όποιον και να έχω ρωτήσει πέφτει από τα σύννεφα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ακόμα και στην κεταμίνη, επιμένοντας ότι είναι σίγουρη πως δεν τη χορήγησε η αδερφή της.

«Ένας απλός άνθρωπος αν πάρει τη δικογραφία και τη διαβάσει θα καταλάβει, θα καταλάβει πολλά. Η Ρούλα, το λέω και θα το ξαναλέω, είναι εκεί που είναι για την κοινή γνώμη και για όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει κάποιοι συνάδελφοί σας. Η εμμονή και η εμπάθεια να στοχοποιήσουν τη Ρούλα, έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει», είπε.

«Δέχομαι ότι έχει βρεθεί η ουσία, αλλά με βάση τον απινιδωτή και τη δικογραφία,, δεν ήταν η Ρούλα μέσα, δεν τη χορήγησε η Ρούλα και η δικογραφία να μην το έκανε τόσο ξεκάθαρο, πάλι το ίδιο θα σας έλεγα, Δε θα το έκανε ποτέ, μα ποτέ και ειδικά στη Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν το μισό του εαυτού της, το παιδί που την έκανε μάνα, ήτανε το παιδί που το είχε όλη μέρα , για εννιά χρόνια δίπλα της», πρόσθεσε.

Πόσο να χτυπηθεί ακόμα αυτή η γυναίκα και πόσο να αντέξει; Έχει χάσει τρία παιδιά. Δεν την έχει αφήσει κανένας, όταν λέω κανένας, εννοώ κανένας, κανένας από όσους έπρεπε να την έχουν αφήσει να ξεσπάσει, δεν την έχει αφήσει να πενθήσει.

«Ακόμα και τώρα, τις τελευταίες μέρες που ήμασταν μαζί, δεν είχε καταλάβει ότι η Τζωρτζίνα είχε φύγει από τη ζωή, δεν το δεχόταν, νόμιζε ότι είναι στο νοσοκομείο. Δε μπορούμε, όμως, να τη δικάσουμε επειδή είναι σκληρή σαν άνθρωπος, είναι ο χαρακτήρας της, δηλαδή τι πρέπει αν κάνουμε γι’ αυτό, να τη σκοτώσουμε; Ήταν πάντα η δυναμική της οικογένειας, η σκληρή της οικογένειας. Δεν είναι του χαρακτήρα της το να κλαίει και να κλαψουρίζει και να κάνει και να ράνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις», κατέληξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό