Άγρια γη: Έτσι η Ελπίδα βάζει τέλος στα σχέδια του Άρη – Χαροπαλεύει ο Χρήστος – Τον πυροβολεί η Όλγα

Άγρια γη: Έτσι η Ελπίδα βάζει τέλος στα σχέδια του Άρη – Χαροπαλεύει ο Χρήστος – Τον πυροβολεί η Όλγα

Συγκλονίζει η Άγρια Γη στα επόμενα επεισόδια καθώς τα νέα «Άγρια Γη spoiler» αποκαλύπτουν όλα όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στη συνέχεια.

Η σειρά του ΣΚΑΪ μπαίνει σε μία κρίσιμη περίοδο όπου οι ανατροπές θα είναι καθημερινές ενώ ένας πυροβολισμός θα καθορίσει πολλά για το μέλλον.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τον Χρήστο να βρίσκεται στην αποθήκη και να περιμένει αρκετή ώρα την Όλγα που έχει καθυστερήσει. Τελικά το σχέδιο του Άρη δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε αφού η Όλγα καταφέρνει να χτυπήσει τον Χρήστο ο οποίος μένει μόνος και αργοπεθαίνει ενώ εκείνη φεύγει τρομοκρατημένη. Η Ζωή συνεχίζει να ψάχνει την υπόθεση του Βλάσση και φέρνει την Αθηνά σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Ο Ορέστης δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση της ομολογίας του Τσακίρη, λόγω της σχέσης του με την Όλγα που έχει γίνει γνωστή από το διαδίκτυο και αναθέτει την ανάκριση της Όλγας στον Μιχάλη. Ο Στέφανος υποπτεύεται ακόμα τη Ζωή και ψάχνει κρυφά τον υπολογιστή της. Η Νάντια μετανιώνει που άφησε τον Μάνο. Επιστρέφει στο σπίτι τους και ταράζεται όταν τον βρίσκει εκεί αγκαλιά με την Εύα. Η Όλγα συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τα ίχνη της στην αποθήκη και πανικόβλητη ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω για να καθαρίσει τον χώρο και να κρύψει το πτώμα του Χρήστου όμως η Ελπίδα την προλαβαίνει και ανακαλύπτει τι πάει να κάνει.

Άγρια Γη: Η Όλγα μαθαίνει για την ταυτότητα του Άρη ενώ προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της

Η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας κατά του Χρήστου. Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Άρη. Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Όλγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Άρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται. Εν τω μεταξύ, η Νάντια επιστρέφει στον Μάνο και μαθαίνει για την ασθένεια της Εύας. Όταν μένει μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή. Παράλληλα, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό