Άγρια Γη: Η Ελπίδα πιέζει τον Στέφανο να της δώσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη

Άγρια Γη: Η Ελπίδα πιέζει τον Στέφανο να της δώσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη

Η Άγρια Γη είναι η νέα σειρά τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ γεμάτη ανατροπές.

Στην απογευματινή ζώνη, η σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό που την κρατάει ψηλά στην τηλεθέαση ενώ τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ανεβαίνοντας σταδιακά σε νούμερα.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο Άρης είναι αναστατωμένος από τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα και αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει.

Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη, όμως εκείνος επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του. Ωστόσο, προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του της βάζουν «φρένο». Μετά τον εκβιασμό του Στέφανου υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο. Έτσι πιέζει τον Στέφανο να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη.

Ο Αντώνης υποψιάζεται ότι η Όλγα τον απατά και ζητά από τον Γιώργο να ερευνήσει την ιδιωτική ζωή της, ενώ ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του, ενώ μία απρόσμενη ανατροπή αλλάζει την ψυχολογία του.

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου.

Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Εντωμεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό