Άγρια Γη: Η νέα δραματική σειρά που θα καθηλώσει το κοινό

Άγρια Γη: Η νέα δραματική σειρά που θα καθηλώσει το κοινό

Ο Σεπτέμβριος μπήκε και σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για την νέα τηλεοπτική χρονιά σε ό,τι αφορά τις σειρές με την Άγρια Γη του ΣΚΑΪ να αναμένεται να μας συναρπάσει.

Μέσα από το Sportime έχετε δει τις πρώτες εικόνες από την παραγωγή, την υπόθεση και τους ηθοποιούς της δραματικής σειράς, αλλά και το συγκλονιστικό trailer.

Η νέα σειρά λοιπόν θα μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη, εκεί όπου οι άνθρωποι ζουν πιο απλά και ουσιαστικά, κοντά στη γη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέσεις που δοκιμάζονται, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Άρης Μάρκου, επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, είδε τη ζωή του να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή του αδελφού του, του δεκάχρονου Νικόλα μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας πριν από 28 χρόνια. Αυτό το γεγονός έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της.

Ο ίδιος πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου. Βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

Υπεύθυνη για όλα αυτά που έζησε είναι η Όλγα Γρίβα, οποία όχι μόνο του στέρησε τον αδελφό του, αλλά του άρπαξε και την περιουσία και τον ανάγκασε να κρυφτεί πίσω από νέα ταυτότητα, προκειμένου να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Η ίδια αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη μετά την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη.

Άρης και Ελπίδα ερωτεύονται. Θα καταφέρει εκείνη με την αγάπη της να βάλει τέλος στην έχθρα που έχουν ο Άρης με τη μητέρα της; Θα καταλαγιάσει τα αρνητικά συναισθήματά του και την επιθυμία του για εκδίκηση;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό