Άγρια Γη: Η Όλγα γεννάει με την βοήθεια του Χρήστου – Ο Άρης γυρίζει στην Ελλάδα

Άγρια Γη: Η Όλγα γεννάει με την βοήθεια του Χρήστου – Ο Άρης γυρίζει στην Ελλάδα

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια θα δείτε την Όλγα να γεννάει με την βοήθεια του Χρήστου αλλά και τον Άρη που για έναν δυσάρεστο λόγο θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η Όλγα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς θέλει να κρατήσει το παιδί που έχει στα σπλάχνα της όμως ο Πέτρος την πιέζει να κάνει έκτρωση.

Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη και με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, οργανώνει ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης, που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων.

Την ίδια στιγμή, ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ ταυτόχρονα η Μυρτώ, η μητέρα του, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Η μικρή Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την απαγωγή του Νικόλα, ενώ εκείνος δεν πτοείται και καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του.

Η Όλγα έχει καταφέρει με τις επαγγελματικές της κινήσεις να εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. ενώ άσχημα είναι τα νέα για τον Άρη, που όντας τραυματισμένος μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα, με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, με τον πατέρα του, Μιχάλη να είναι ανήσυχος για την υγεία του παιδιού του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό