Άγρια Γη: Ο Άρης κερδίζει την εμπιστοσύνη της Όλγας και ανακαλύπτει κάτι που ανατρέπει τα πάντα

Άγρια Γη: Ο Άρης κερδίζει την εμπιστοσύνη της Όλγας και ανακαλύπτει κάτι που ανατρέπει τα πάντα

Βαδίζουμε πλέον προς τα τέλη Σεπτέμβρη, η μάχη στην τηλεθέαση φουντώνει και τα κανάλια βάζουν τα… δυνατά τους. Από τη μεριά του, ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα δραματική σειρά, «Άγρια Γη».

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει την υπόθεση και ποιοι είναι οι ηθοποιοί του νέου project, το οποίο έχει μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18: 50. Σε ό,τι αφορά λοιπόν τις εξελίξεις, η Όλγα πέφτει στην παγίδα του Άρη, την ώρα που ο Μιχάλης «φυτεύει» σουγιά στον Χρήστο, αυτές ωστόσο δεν θα είναι οι μοναδικές εξελίξεις.

Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό.

Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει.

Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα στου…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό