Άγρια Γη: Ο Άρης θέλει να τσακίσει την Όλγα – Ο Μιχάλης προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του

Άγρια Γη: Ο Άρης θέλει να τσακίσει την Όλγα – Ο Μιχάλης προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του

Έτοιμο να μπει στη μάχη για την τηλεθέαση είναι το νέο project του ΣΚΑΪΆγρια Γηπου αναμένεται να ανατρέψει τα πάντα και να αλλάξει τις ισορροπίες τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια θα δείτε τον Άρη να θέλει να τσακίσει την Όλγα ενώ ο Μιχάλης τρέμει μην αποκαλυφθεί το μυστικό του.

Ο Άρης είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ και θέλει να τσακίσει την Όλγα που συναντά κρυφά τον Γιώργο, με τον οποίο διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα.

Εκεί, γνωρίζει τον Άρη και τον αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή εχθρικά και με καχυποψία, θεωρώντας ότι έχει ερωτική σχέση με την Ελπίδα.

Ακόμη, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη να τον αφήσει, απειλώντας τον να αποκαλύψει ένα μυστικό του στον Άρη, που τρέμει και μόνο σε αυτή την ιδέα.

Τέλος, η Ρένα, η έμπιστη φίλη της Ελπίδας, μαλώνει άγρια με τον Λουκά λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ με τον γάμο τους να βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό