Άγρια γη: Ο Στάμου σχεδιάζει το τέλος της Όλγας – Ο Άρης επισκέπτεται την μάνα του στο ίδρυμα

Άγρια γη: Ο Στάμου σχεδιάζει το τέλος της Όλγας – Ο Άρης επισκέπτεται την μάνα του στο ίδρυμα

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, που σαρώνει στην τηλεθέαση, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Στην απογευματινή ζώνη, η Άγρια Γη έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό που την κρατάει ψηλά ενώ τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την ερωτική επίθεση της Όλγας στον Γιώργο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στάμου σχεδιάζει το τέλος της Όλγας – Ο Άρης επισκέπτεται την μάνα του στο ίδρυμα

Επεισόδιο 36

Ο Κωστής ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαιδευτικής θεραπείας. Η Όλγα αρχίζει να νιώθει αφόρητη πίεση από διάφορα δημοσιεύματα που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Άρη από την οποία όμως το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. Ο Άρης της εξηγεί πως ήπιανε πολύ.

Η Όλγα το ακούει με κάποια επιφύλαξη, ενώ μια απροσεξία του, την κάνει να τον υποψιαστεί. Η Ελπίδα τους βλέπει το πρωί στη βεράντα και βεβαιώνεται για τη σχέση τους, δεν κρύβει την πίκρα και την απογοήτευσή της στον Άρη, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορεί να της εξηγήσει την αλήθεια. Ο Θωμάς προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μην μιλήσει στον Στέφανο.

Η Όλγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ – και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί. Ο Μιχάλης παλεύει με τον εαυτό του, για τον αν πρέπει να αποκαλύψει στον Άρη ότι η μητέρα του, Μυρτώ, ζει.

Επεισόδιο 37

Η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση του Άρη με τον Μιχάλη. Ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται από την αντίδρασή του.

Κι ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την αληθινή ταυτότητα της Μυρτώς, η Όλγα επεμβαίνει κρυφά για άλλη μια φορά, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Παράλληλα, όσο η Ελπίδα κι ο Άρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος.

Από την πλευρά του, ο Άρης αποφεύγει την Όλγα όσο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα ο κλοιός γύρω της αρχίζει να σφίγγει, με την παρουσία του Φίλιππου Στάμου, αλλά και με τη «συμμαχία» άλλων εναντίον της. Εν τω μεταξύ, στο ψυχιατρείο, η Μυρτώ ζητάει να δει τον ψυχίατρό της, υποστηρίζοντας πως έχει θυμηθεί κάτι σημαντικό.

Επεισόδιο 38

Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα. Ο Άρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στον στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Στέφανος λέει στον Κωστή να μην ανησυχεί για εκείνον και την Ελπίδα και ότι θέλει να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο Άρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και ο Μιχάλης λέει στον Άρη πως η εκδίκηση έχει πάντα ρίσκο, κάτι που όμως ο Άρης είναι έτοιμος να το πάρει. Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει.

Προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου που σχεδιάζει να καταστρέψει την Όλγα και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. Η Όλγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί.

Καλεί τον Άρη στο γραφείο της λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος που εμπιστεύεται όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Επεισόδιο 39

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της.

Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα.

Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.

Επεισόδιο 40

Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα, όταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Όλγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους, ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου.

Ο Στέφανος διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ που της μπλοκάρουν τη μνήμη. Ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος, μη θέλοντας πια καμιά επαφή με τον Στέφανο, αρνείται.

Η Άννα θυμώνει, νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του. Η Όλγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της.

Η Ελπίδα προσεγγίζει φιλικά τη Νάντια που έρχεται στο κτήμα να πάρει τον Άρη. Η Νάντια καταλαβαίνει πως η Ελπίδα είναι ερωτευμένη μαζί του και του το λέει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό