Άγρια γη: Ο Στέφανος ρίχνει χάπια στον καφέ της Ελπίδας

Άγρια γη: Ο Στέφανος ρίχνει χάπια στον καφέ της Ελπίδας

Η Άγρια Γη του Mega συνεχίζει να φτιάχνει το δικό της κοινό όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση στην οποία τα πηγαίνει πολύ καλά ιδιαίτερα στο Γενικό σύνολο.

H ιστορία του Στέφανου συγκλονίζει με τον ίδιο να αρχίζει να υποπτεύεται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδελφή του αφότου βλέπει τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα.

Ταυτόχρονα, ανακαλύπτει ότι η Όλγα έχει πληρεξούσιο από τη μητέρα του την οποία ξεγέλασε, με το οποίο κατάφερε να της πάρει το κτήμα. Λίγο πιο μετά συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί τους και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.

Ο Στέφανος πραγματοποιεί το σκοτεινό σχέδιό του να εθίσει την Ελπίδα σε ουσίες καταστολής! Στο μεταξύ η Αρετή πιστεύει ότι Αντώνης και Ρόζα έχουν σχέση μεταξύ τους.

Ο Στέφανος συνεχίζει την προσπάθειά του κατά της Ελπίδας. Προσπαθεί να της βάλει κρυφά χάπια στον καφέ της όμως εκείνη τον πιάνει στα πράσα!

Του ζητάει εξηγήσεις και εκείνος της ανακοινώνει ότι αν δε σταματήσει να βλέπει τον Άρη θα πάρει την πλήρη επιμέλεια του Κωστή.

Στο μεταξύ Όλγα και Άρης μένουν μόνοι στο στάβλο και φιλιούνται. Λίγο αργότερα ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη και εκείνη κάνει τα πάντα για να την απωθήσει από αυτόν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό