Άγρια Γη: Στέφανος και Αλέξης ξεφορτώνονται το πτώμα του Αντωνάτου

Άγρια Γη: Στέφανος και Αλέξης ξεφορτώνονται το πτώμα του Αντωνάτου

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, που σαρώνει στην τηλεθέαση, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Στην απογευματινή ζώνη, η Άγρια Γη έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό που την κρατάει ψηλά ενώ τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Στέφανος και Αλέξης θα βρεθούν στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων καθώς αποφασίζουν να κάνουν τα πάντα και να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να ξεφορτωθούν μια και καλή το πτώμα του Αντωνάτου.

Τα πάντα θα ξεκινήσουν όταν ο Αλέξης από παράβλεψη του ζημιώνει τον πελάτη του για μια αγοραπωλησία που όπως θα δείτε στη συνέχεια, θα αποβεί μοιραία.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος πεθαίνει και ο Αλέξης ζητάει από τον Στέφανο να τον βοηθήσει για να εξαφανίσουν το πτώμα. Η κάμερα όμως του γραφείου θα τον προδώσει καθώς δείχνει ξεκάθαρα το θύμα να μπαίνει μέσα.

Την ίδια στιγμή, ο Κωστής ζητάει από την μητέρα του να μην χωρίσει τον πατέρα του ενώ ο Μιχάλης «φυτεύει» ένα σουγιά στον Χρήστο, κάτι που θα τον βάλει σε μπελάδες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό