Άγριες Μέλισσες: Ανατρέπεται το μέλλον του Νώντα και της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Ανατρέπεται το μέλλον του Νώντα και της Δρόσως

Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ανατρεπτικό είναι το μέλλον Νώντα και Δρόσως όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει συθέμελα το χωριό.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δάκης εκδικείται την Δρόσω

Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη… Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα. Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη ο οποίος φεύγει από το σπίτι.

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά του αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

Τις επόμενες ημέρες όμως η Μυρσίνη θα βάλει μπρος το σκοτεινό της σχέδιο και προσεγγίζει τον Κωνσταντή προκειμένου να τον πείσει να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της Κυβέρνησης.

Παρότι στην αρχή εκείνος ήταν διστακτικός αποφάσισε να ακολουθήσει το σχέδιο των γονέων του αγνοώντας όμως πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα.

Δούκας και Μυρσίνη θέλουν να σπρώξουν στην παρανομία τον Κωνσταντή προκειμένου να τον κρατούν στο χέρι τους, τη στιγμή που η Κορίνα στρέφεται κατά του Σεβαστού!

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι σε Ζωή και Αιμιλία για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους.

Τέλος, το καφενείο γιορτάζει την αναχώρηση του Ζάχου, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον Ακύλα, ο οποίος όπως πάντα έχει άλλα σχέδια.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό