Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη σε αδιέξοδο – Αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση Κορίνας και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη σε αδιέξοδο – Αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση Κορίνας και Μπάμπη

Μετά από τις γιορτές του Πάσχα οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν δυναμικά και τα επόμενα επεισόδια τους, αναμένονται να είναι καταιγιστικά.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τους Σεβαστούς στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 να κάνουν υπερπροσπάθεια, προκειμένου να μπορέσουν να κερδίσουν χρόνο με το θέμα του αεροδρομίου.

Αυτό θα φέρει τον Δούκα και τη Μυρσίνη σε αδιέξοδο και θα κάνουν κάτι πολύ παράτολμο, για να διατηρήσουν την περιουσία τους.

Από κει και πέρα, θα δούμε την Πηνελόπη παίρνει στα χέρια της την ατζέντα του Μελέτη, η οποία μάλιστα κρύβει μία πάρα πολύ σημαντική πληροφορία.

Την ίδια στιγμή θα αποκαλυφθεί και η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη, ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Τέλος θα δούμε τον Ακύλα να βρίσκεται σε τρελή κατάσταση, μετά την επίθεση που του έκανε όλο το Διαφάνι, ενώ βλέπει και η οικογένεια του βρίσκεται απέναντι του.

Η Ζωή ενημερώνει την Κορίνα για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μπάμπη και της τονίζει ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

Ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να πάει στην Αθήνα με την Ασημίνα, για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Λάμπρου.

Για περισσότερες αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μπορείτε να δείτε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό