Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφία «φωτιά» της Δρόσως με τον Δάκη «τρελαίνει» τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφία «φωτιά» της Δρόσως με τον Δάκη «τρελαίνει» τον Κωνσταντή

Το αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζεται για 3η σερί σεζόν και όπως ήταν αναμενόμενο οι εξελίξεις κορυφώνονται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τις πολλές και καλές σειρές που έχει τα τελευταία χρόνια η ελληνική τηλεόραση οι «Μέλισσες» διατηρούνται ψηλά σε τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» όπου Κυριάκος και Σταμάτης προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ακύλα και πλέον έχει και τη συνέχεια

Πλέον σχέσεις δοκιμάζονται, όρια ξεπερνιούνται και κόποι μιας ζωής χάνονται στα προσεχή επεισόδια.

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Όλα αρχίζουν όταν ο Ντουνιάς, μετά «μπρίζωμα» του Ακύλα,  προσπαθεί να πληροφορηθεί πώς έφτασαν στο σημείο να μάθουν πως οι σοροί βρίσκονταν στο συγκεκριμένο νεκροταφείο. Μάλιστα αναστάτωση θα προκληθεί από την επίσκεψη του Ντουνιά στον παπά-Γρηγόρη κι έτσι άπαντες περιμένουν τα χειρότερα.

Τότε ο παπάς θα διαπιστώσει πως η εμπλοκή του σε αυτή την ιστορία μπορεί να του κοστίσει όσα έχτιζε τόσα χρόνια και, ακόμη και τη θέση του. Δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί, καθώς, λαμβάνει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή. Αντιλαμβάνεται πως κάποιος του έστησε παγίδα για να τον καταστρέψει και παράλληλα καταλαβαίνει ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να αποφύγει το κακό.

Στο μεταξύ ο γάμος της του Μελέτη και της Κορίνας εξακολουθεί να ταλανίζεται σε καθημερινή βάση πλέον. Οι δυο τους γίνονται όλο και πιο απόμακροι. Σαν να μην έφτανε αυτό η Πηνελόπη οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να παραπλανήσει τον Μελέτη και να μάθει όσα εκείνος κρύβει.

Συγκεκριμένα φροντίζει να τον επισκεφθεί, όμως, η συνάντηση τους αναδύει έναν έρωτα που μοιάζει καταδικασμένος. Οι δυο τους παραδίδονται σε στιγμές πάθους και αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους κυριεύσουν. Το σκηνικό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς η Πηνελόπη θα μετανιώσει σχεδόν άμεσα το πισωγύρισμα με τον Μελέτη. Κι αυτό καθώς αισθάνεται ότι πλέον έχει πιο πολλά πράγματα για να τον μισεί απ’ ό,τι να τον αγαπά.

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής θα βρεθεί πιο μιας απίστευτης προσωπικής «έκρηξης» ενόσω διαβάζει την εφημερίδα του. Συγκεκριμένα βλέπει δημοσιευμένη μία «καυτή» φωτογραφία της Δρόσως με τον Δάκη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς. Γίνεται έξαλλος!

Άμεσα ο Κωνσταντής ζητάει από τη Δρόσω να συναντηθούν για εξηγήσεις. Το ξέσπασμα εναντίον της θα είναι άνευ προηγουμένου! Της κάνει σαφές ότι είναι ενοχλημένος για τη συμμετοχή της στην ταινία του Δάκη και αμφισβητεί ανοιχτά εκ νέου τις προθέσεις του σκηνοθέτη.

Μάλιστα, ο καυγάς με τη Δρόσω δεν θα είναι η μόνη αντίδρασή του. Επιπλέον ο Κωνσταντής θα χρησιμοποιήσει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Αυτό που θέλει να μάθει είναι ποιος και για ποιον λόγο την έδωσε στους δημοσιογράφους.

Κάτι το οποίο γίνεται η αιτία για να προκληθεί ξανά σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι…

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ από το επεισόδιο της Δευτέρας (14/3/2022)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό