Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εγκαταλείπει το Δούκα – Η Ουρανία είναι στρυμωγμένη και πιέζεται από τον Σαραντόπουλο

Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εγκαταλείπει το Δούκα – Η Ουρανία είναι στρυμωγμένη και πιέζεται από τον Σαραντόπουλο

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να φέρνουν ανατροπές στα επόμενα επεισόδια την ώρα που ανεβαίνουν στη μάχη για τη τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Τα επόμενα επεισόδια θα είναι κρίσιμα για τον σχηματισμό του τέλους της σειράς. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Θανασάκης πέφτει στη παγίδα που του στήνουν στο νεκροταφείο και δημιουργείται αναστάτωση στους Άβαντες.

Η συνέχεια της σειράς αναμένεται το ίδιο ανατρεπτική όπως μας έχει συνηθίσει. Ο Ντούνιας επισκέπτεται τον παπα-Γρηγόρη κάτι το οποίο φέρνει αναστάτωση. Όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Οι εντάσεις μεταξύ του Μελέτη και της Κορίνας δεν έχουν σταματημό την ώρα που η επίσκεψη της Πηνελόπης φέρνει ξανά στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα.

Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις που της κάνει ο Ακύλας αλλά και τη συζήτηση που κάνει με την Πηνελόπη η οποία της επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιείται η δεξίωση των Σεβαστών. Εκεί τα πράγματα παίρνουν μία απρόσμενη τροπή καθώς εμφανίζεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης. Την ίδια ώρα ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης» ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των 5.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ζαχαρίας κάνει μεγάλη αποκάλυψη

Ο Ακύλας φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη δεξίωση του Δούκα. Ταυτόχρονα ο Καλογεράς παρουσιάζει το νέο κοινοτάρχη του χωριού φέρνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Η Πηνελόπη είναι μετανιωμένη για το πισωγύρισμα που έκανε στην ερωτική της ζωή με τον Μελέτη. Η Ουρανία είναι στρυμωγμένη και πιέζεται από τον Σαραντόπουλο ο οποίος της δίνει τελεσίγραφο.

Η κηδεία του Ορφανίδη γίνεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας ενώ ο Πέτρος καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση για το αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή ή όχι. Ο Κωνσταντής βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν διαβάζει την εφημερίδα.

Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να βοηθήσουν τον Θανάση και να τον πείσουν να πει την αλήθεια για να σωθεί. Η Ζωή βρίσκει πρόφαση για να πάει στην Αθήνα με τη βοήθεια της Αιμιλίας. Την ίδια ώρα, ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει τα πάντα στη Βιολέτα…

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό