Άγριες Μέλισσες: Η κόντρα Ακύλα και Ζάχου φτάνει στα άκρα

Άγριες Μέλισσες: Η κόντρα Ακύλα και Ζάχου φτάνει στα άκρα

Οι Άγριες Μέλισσες μας υπόσχονται συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Τι μας αποκαλύπτει το σημερινό «Άγριες Μέλισσες spoiler»;

Οι εξελίξεις με τον Ακύλα και το αεροδρόμιο βρίσκονται στο επίκεντρο της συνέχειας της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Ακύλας με το Ζάχο θα φτάσουν στα άκρα την κόντρα τους. Ο Ακύλας θα ζητήσει από τον Δούκα να προδώσει το Διαφάνι και του κάνει μία δελεαστική πρόταση. Ο Δούκας θα καταλήξει έτσι πρόεδρος του αεροδρομίου όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, θα έχουμε και μία ερωτική εξομολόγηση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Ο Παναγιώτης θα αποφασίσει να διεκδικήσει ανοιχτά τη Βιολέτα! Πως θα φτάσουμε όμως σε αυτό;

Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα αγνοώντας τα συναισθήματά του Παναγιώτη γι’ αυτή. Έτσι, εκείνος θα αποφασίσει να μιλήσει ειλικρινά στη Βιολέτα για τον έρωτα του και να τη διεκδικήσει ανοιχτά.

Κι ενώ το χωριό αποδέχεται τελικά το Κυριάκο, ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με τη πιο σκληρή δοκιμασία ώστε να καταφέρει να εισχωρήσει στους Άβαντες. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να πάρει μία σημαντική απόφαση η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μελέτη.

Από την άλλη, ο Λευτέρης, προκαλεί την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του. Ο λόγος; Η συμπεριφορά του που έχει πλέον γίνει ανεξέλεγκτη. Εκείνος, προκειμένου να κατευνάσει την οργή του πατέρα του, αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα σε αυτόν.

Καθώς, λοιπόν, ο Ακύλας πείθεται ότι ο γιος του έχει σχέση με τη Βέτα και ζητάει να τη γνωρίσει , η Ζωή ανησυχεί ότι ο γιος θα υπογράψει μόνος του τη δική του καταδίκη!

Συναρπάζουν οι Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια. Για να δούμε αν αυτό θα αντικατοπτριστεί και στα νούμερα που σημειώνει στη τηλεθέαση…

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό