Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της – Ο Ντούνιας κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της – Ο Ντούνιας κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα

Πολλά αναμένεται να δουν τα μάτια μας στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με το Διαφάνι να είναι βυθισμένο στο πένθος.

Θα δούμε λοιπόν τη Ζωή, να περιμένει οδηγίες προκειμένου να δώσει τα λεφτά στον Ακύλα, με την Κορίνα και τον Λευτέρη να ζητούν βοήθεια προκειμένου να τη σώσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Από κει και πέρα, ο Ντούνιας δείχνει ότι φοβάται για την Αιμιλία, αφού ο γαμπρός της είναι παρανοϊκός.

Άλλη μία είδηση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, αφού ο Παναγιώτης κάνει μία ανακοίνωση που κανείς δεν περιμένει, ότι δηλαδή θα φύγει από το χωριό.

Την ίδια στιγμή η Μυρσίνη ξεκαθαρίζει ότι θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Ο Ντούνιας αρχίζει και επανέρχεται σιγά-σιγά και βλέπει ότι ο Ακύλας έχει τρελαθεί τελείως και έτσι στέκεται πλέον απέναντι του.

Μάλιστα θα καταφέρει να γλιτώσει την Αιμιλία και παίρνει παράλληλα όμηρο τον πρώην συνεργάτη του για να ξεφύγει.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος… και η νύχτα βάφεται με αίμα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους.

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί, φαίνεται πως θα κλείσουνε για πάντα…

Για περισσότερες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό