Άγριες Μέλισσες: Η τραγική κατάληξη της Ελένης Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Η τραγική κατάληξη της Ελένης Σταμίρη

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξει φινάλε και φαίνεται πως όλοι οι ρόλοι στη υπόθεση που εκτυλίσσεται στους δέκτες μας, στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

 

Το TiVi Σίριαλ παρουσιάζει πως θα εξελιχθούν οι ζωές των αδερφών Σταμίρη στην σειρά, που από την αρχή μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Φαίνεται πως μετά από 40 κύματα, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα είναι ξανά μαζί, καθώς παρά τις αντιδικίες και τις απιστίες των δύο προσώπων, η αγάπη τους δεν έσβησε ποτέ.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή φαίνεται πως δεν θα παντρευτούν, αλλά θα παλέψουν να μείνουν μαζί μέχρι το τέλος, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο θα έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των πρωταγωνιστών

Ένα τραγικό τέλος περιμένει την Μυρσίνη, η οποία θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, μιας και θα έχει χάσει πλέον τα πάντα, καθώς οι εμμονές της θα την οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, χωρίς επιστροφή. Όσο για τη Βιολέτα και την Ουρανία, η μεν πρώτη θα μεγαλώσει σαν δικό της παιδί τον Ζαχαρία, ενώ η δεύτερη θα καταφέρει να σώσει τον γάμο της με τον Κυριάκο.

 

Η Πηνελόπη είναι ένα ακόμα τραγικό πρόσωπο της σειράς, το οποίο έχει ζήσει ουκ ολίγες δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως φαίνεται πως η μοίρα θα της χαμογελάσει ξανά και αφού ηρεμήσει μέσα της με την τιμωρία των δολοφόνων του Αλέξη Γραμματικού, στη συνέχεια θα είναι έτοιμη να δεχτεί και έναν νέο έρωτα στη ζωή της.

Η Ζωή θα καταφέρει να γλιτώσει μια για πάντα από τον Ακύλα, όσο για την κόρη της, την Κορίνα, θα αλλάξει άρδην όταν ανακαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, που θα μάθει πως δεν είναι πραγματικός της πατέρας. Θα αγκαλιάσει τη Ζωή, θα της ζητήσει να τη συγχωρέσει και θα παντρευτεί με τον Μπάμπη.

 

Τέλος, η Αιμιλία θα καταλάβει τα τραγικά λάθη που έκανε απέναντι στην αδελφή της και θα πορευτεί μόνη της στη ζωή, έχοντας όμως κοντά, την αδελφή και τα ανίψια της.

www.enimerotiko.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό