Άγριες Μέλισσες: Η βομβιστική επίθεση στο γραφείων των «Αβάντων» από το Βαρουξή

Άγριες Μέλισσες: Η βομβιστική επίθεση στο γραφείων των «Αβάντων» από το Βαρουξή

Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική με τα όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Κωνσταντής συμμαχεί με Δούκα και Μυρσίνη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Μετά τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία των «Αβάντων» από τον Βαρουξή, ο Μελέτης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί σπεύδουν οι δικοί του άνθρωποι, όπως ο Δούκας με τη Μυρσίνη και η Κορίνα.

Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Μπάμπη, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τον άντρα που παντρεύτηκε και που κάποτε ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του Μελέτη ξεπεράστηκε γρήγορα και ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι, όπου ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι σε Ζωή και Αιμιλία για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους:

Λίγες μέρες αργότερα η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι, και εκείνος γίνεται έξαλλος θεωρώντας πως ένα διαζύγιο στην οικογένειά του θα είναι «ντροπή».

Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να ελευθερωθεί από τη δυστυχία που ζει με τον Μελέτη και να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της με τον Μπάμπη. Όμως πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό όταν ο Ακύλας δεν θέλει να βλέπει μπροστά του κανέναν αντιστασιακό ή Διαφανιώτη ή ακόμα χειρότερα έναν Βαμβακά;

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Στο μεταξύ, τα κρυφά ραντεβού ανάμεσα σε Κορίνα και Μπάμπη συνεχίζονται, μέχρι που μια μέρα η Ζωή τούς πιάνει στα πράσα να φιλιούνται. Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά, παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας, η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιόν του πατέρα της:

Η ίδια προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό. Τέλος, η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει, αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και του Μπάμπη, όταν του αποκαλύπτει τα όσα έγιναν με τη Ζωή κι αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό