Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή εκδικείται με τον δικό της τρόπο!

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή εκδικείται με τον δικό της τρόπο!

Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

 

Η Ζωή εκδικείται με τον δικό της τρόπο!

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον τηλεθεατή και έδωσε πολλές πληροφορίες για την πορεία της σειράς.

Μπορεί η αποφυλάκιση του Ακύλα να έφερε την απογοήτευση, όπως αποκαλύπτει όμως η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Ζωή δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες, μέχρι να τον ξεσκεπάσει, ενώ, παράλληλα, θα είναι και δίπλα στην Κορίνα, η οποία περνά δύσκολα.

 

Όταν έμαθε η Ζωή για τη σύλληψη του Ακύλα, ένιωσε ανακούφιση;

Βέβαια. Υπήρχε αυτή η ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξει να βρει κάτι άλλο και ότι ίσως τα πράγματα να πάρουν μία τέτοια τροπή, χωρίς να πρέπει μοχθήσει πολύς κόσμος.

Οπότε τώρα που αποφυλακίστηκε, η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Ναι, φυσικά.

Πλέον, όμως, γνωρίζει ότι εκείνος σκότωσε τον Φίλιππο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της;

Θα θέλει να τον τιμωρήσει, να τον εκδικηθεί με έναν τρόπο, αλλά δεν γνωρίζω το πως.

Είναι αποφασισμένη, πάντως, να τον ξεσκεπάσει.

Ναι, φαντάζομαι ότι και λόγω χαρακτήρα το θέλει αυτό.

Είναι στα άμεσα σχέδιά της να μιλήσει στην Κορίνα και να της αποκαλύψει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

Νομίζω πως θα ήθελε να το κάνει σε μία άλλη συνθήκη. Έτσι όπως είναι η κόρη της και τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν θα το έκανε, δεν έχει νόημα.

Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει και η σχέση της με την αδελφή της, την Αιμιλία.

Αυτό ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο στοιχείο, το περίμενα πώς και πώς να συμβεί. Ο χαρακτήρας της Αιμιλίας είναι πάρα πολύ ωραίος και τον ερμηνεύει εξαιρετικά η Μαρία Καλλιμάνη. Ευτυχώς, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Δεν είναι όπως στην αρχή που υπήρχε μία απίστευτη κόντρα ανάμεσα τους.

Ο Μελέτης μαθαίνει για την Κορίνα και τον Μπάμπη. Η Ζωή θα είναι στο πλευρό της κόρης της, θα τη στηρίξει;

Εννοείται ότι την κατανοεί. Επίσης, όλο αυτό τον καιρό η Ζωή δεν συμπαθεί τον Μελέτη, ούτε τη σχέση τους εγκρίνει. Αν και όσο προχωράει η ιστορία, δείχνει κι ένα άλλο πρόσωπο, οδεύει κι αυτός ίσως προς τη λύτρωση.

Η Κορίνα έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει διαφορετικά τη μητέρα της τώρα που κατάλαβε τι σημαίνει να είσαι σε ένα γάμο και να μην είναι ευτυχισμένος;

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε υπό αυτή την έννοια. Σε μία σκηνή την είδαμε να της λέει ότι δεν έχει μάθει τι σημαίνει ευτυχισμένη, γιατί είναι σκάρτη, άρα έχει κάνει και εκεί σκάρτη.

Την αλλαγή του Λευτέρη πώς την αντιμετωπίζει;

Ξέρω τι του συμβαίνει, είναι η μόνη που καταλαβαίνει γιατί ο γιος της έχει πάθει αυτό που έχει πάθει και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που είναι και αυτό που του συμβαίνει. Πιστεύω ότι εντέλει θα τα βρουν οι δυο τους. Είναι ευτυχώς μία σχέση πολύ υγιείς και γερά δεμένη από την αρχή.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό