Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ζάχος τα παίζουν όλα για την έκθεση του Ξανθού – Ο Μελέτης αποχωρεί από τους Άβαντες

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ζάχος τα παίζουν όλα για την έκθεση του Ξανθού – Ο Μελέτης αποχωρεί από τους Άβαντες

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, Κορίνα και Μπάμπης κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό που αν μαθευτεί θα προκαλέσει την οργή του Ακύλα και σύμμαχος τους σε αυτό είναι ο Μελέτης.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Λάμπρος και Ζάχος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού.

Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με το Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφαση του.

Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος.

Ο Βαρουξής όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Πριν φύγει θέλει να δώσει ένα τελευταίο μήνυμα στους «Αβαντες» και έτσι ανατινάζει τα γραφεία της φασιστικής οργάνωσης. Όλοι είναι ανάστατοι με τα νέα και φυσικά ο Ακύλας γίνεται έξω φρενών και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Η Ελένη σοκάρεται όταν το μαθαίνει και προσπαθούν όλοι να την ηρεμήσουν λόγω της κατάστασής της.

Το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό και όλοι ανησυχούν για τις νέες συλλήψεις.

Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του. Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου: «Το αεροδρόμιο θα γίνει στο Διαφάνι. Αυτή είναι η τελική απόφαση».

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό