Άγριες Μέλισσες: Μπάμπης και Κορίνα, θέλουν να φύγουν στην Κρήτη – Ο Ακύλας ιδρύει κόμμα

Άγριες Μέλισσες: Μπάμπης και Κορίνα, θέλουν να φύγουν στην Κρήτη – Ο Ακύλας ιδρύει κόμμα

Συνεχίζουν οι Άγριες Μέλισσες, να καθηλώνουν με τα επόμενα επεισόδια τους, να ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα δούμε τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Έτσι, θα σταθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ την ίδια στιγμή ο Ακύλας θα βρεθεί στο σπίτι του Δούκα, με τον δεύτερο να τον πετάει έξω.

Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα στο Διαφάνι και φτάνουμε τρεις μήνες αργότερα, με τα έργα στο αεροδρόμιο να συνεχίζουν τις καθυστερήσεις.

Ο Λάμπρος θέλει πίσω την παλιά του θέση και έτσι αναγκάζεται να περάσει από επιτροπή, με τη Δρόσω παράλληλα να έχει τις δικές της ανησυχίες για τον Κωνσταντή και την υγεία του.

Ακόμα θα δούμε τον Ακύλα να κάνει ένα βήμα που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού ιδρύει ένα κόμμα και βάζει μπροστά τον Λευτέρη.

Στη συνέχεια, ο Μπάμπης και η Κορίνα, θέλουν να φύγουν να πάνε στην Κρήτη και να αφήσουν πίσω τους τα πάντα, ενώ η Πηνελόπη βρίσκει ένα μάρτυρα ο οποίος μπορεί να τη βοηθήσει να πετύχει το σκοπό της.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής έχουν πάρα πολλές εντάσεις, ενώ η Ασημίνα, ο Λάμπρος και η Ελένη, ανακαλύπτουν την έρευνα που κάνει ο Ζάχος και ο Πέτρος.

Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στις Άγριες Μέλισσες, το mediatime.gr είναι εδώ για εσάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό