Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παρακολουθεί την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παρακολουθεί την Κορίνα

Ανατρεπτικές συμμαχίες και νέες κόντρες θα ζήσουν οι ήρωες του Διαφανιού στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η σειρά του ΑΝΤ1 γνωρίζει εδώ και 3 χρόνια πως να συναρπάζει τους τηλεθεατές και οι εξελίξεις που έρχονται όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία δε θα μπορούσαν να μην είναι ανατρεπτικές.

Όπως σας γράψαμε ήδη, ο Κωνσταντής λαδώνει κυβερνητικό υπάλληλο μετά τις πιέσεις της Μυρσίνης, ενώ σε επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν μικρό χαμό για χάρη της Βιολέτας από Παναγιώτη και Σταμάτη.

Ο Νικηφόρος μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια στη συνέχεια της σειράς καθώς ψάχνει να μάθει όλη την αλήθεια γύρω από τον Ξανθό. Μαζί με την Ασημίνα ταξιδεύουν στην Αθήνα προκειμένου να βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Συναντιέται με τον αδερφό του, τον Θεόδωρο Ξανθό, και προσπαθεί να τον πείσει να κινηθεί ενάντια στον αδερφό του. Μία συνάντηση όμως με έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει σε ένα παράτολμο, επικίνδυνο σχέδιο με στόχο τόσο τον Ξανθό όσο και τον Ακύλα.

Η συμμαχία του με τον Θεόδωρο Ξανθό βαίνει καλώς ενώ παράλληλα τον πείθει να ξεκινήσουν τις προσπάθειες να βγει αυτός από το ίδρυμα ώστε να τον βοηθάει.

Ταυτόχρονα, ο Σεβαστός κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του Ξανθού πείθοντάς τον ότι πρέπει να συμμαχήσουν. Μάλιστα ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στον Νικηφόρο, χωρίς να έχει καταλάβει τις πραγματικές του προθέσεις, και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα ο οποίος εξοργίζεται.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον Νικηφόρο καθώς η οικογένεια του αλλά και η Ρένα μαθαίνουν ότι βρίσκεται στην Αθήνα με την Ασημίνα και του ζητάνε εξηγήσεις. Προκειμένου να μη χαλάσει το σχέδιό του αυτός κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Ρένα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος εξαφανίζεται – Ο Ακύλας παρακολουθεί την Κορίνα

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος εξαφανίζεται από την κρυψώνα του και όλοι ανησυχούν για το τι έχει στο μυαλό του. Λίγη ώρα αργότερα αυτός βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου του Ζάχου όπου και προσπαθεί να τον πείσει πως δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τη βόμβα στο σπίτι του. Ο Ζάχος όμως δεν πείθεται…

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπάμπης με την Κορίνα συνεχίζουν το παράνομο φλερτ τους υπό τους φόβους μην μάθει κάτι ο Ακύλας.

Οι φόβοι αυτοί, όμως, θα βγουν αληθινοί. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθήσουν την Κορίνα καθώς καταλαβαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της.

Μπάμπης και Κορίνα σύντομα αντιλαμβάνονται ότι ένας άντρας έχει γίνει η σκιά τους. Ταράζονται καθώς αν μάθει ο Ακύλας τη σχέση τους τότε ο Μπάμπης κινδυνεύει…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό