Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας περνάει στην αντεπίθεση

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας περνάει στην αντεπίθεση

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που φέρνει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, το χωριό θα αναστατωθεί από μια απόπειρα αυτοκτονίας, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση

Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης που στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον του Δούκα μετά τις ενέργειες του για να τον πετάξει εκτός του αεροδρομίου.

Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη που νιώθει το άγχος πως η Αστυνομία θα αντιληφθεί πως ο Βαρουξής κρύβεται στο σπίτι της και πως θα αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Ακόμη, ο Κυριάκος παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στην Ουρανία για το γεγονός πως ο Ακύλας τον ανακάλυψε ενώ ο Ντούνιας επηρεασμένος από την έκθεση ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό.

Παράλληλα, ο Λάμπρος καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να ψαρέψει τον Ξανθό που όμως δεν λυγίζει εύκολα ενώ ο Μελέτης ξεκαθαρίζει τα πάντα στην Κορίνα κάτι που της γεννά αμηχανία.

Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό