Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης εκδικείται τη Δρόσω – Ο Πέτρος αναζητάει καταφύγιο και ο Ζάχος τον καταδίδει

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης εκδικείται τη Δρόσω – Ο Πέτρος αναζητάει καταφύγιο και ο Ζάχος τον καταδίδει

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τον Κωνσταντή να πρωταγωνιστείς στο νέο spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στις Άγριες Μέλισσες. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Δάκη να εκδικείται τη Δρόσω με τον δικό του τρόπο ενώ ο Πέτρος πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις όσο ψάχνει καταφύγιο . Ο Ζάχος είναι αυτός που τον καταδίδει και οι συνέπειες είναι μεγάλες.

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει από τους άντρες του Ντούνια και ζητάει από τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να βρει καταφύγιο.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ξεκινούν την έρευνά τους στην Αθήνα αλλά τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Πηνελόπη συνεχίζει με τη σειρά της τη δική της έρευνα και φτάνει σε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να τη βοηθήσει και να ρίξει φως στο μυστήριο για τον φόνο του Γραμματικού.

Η Μυρσίνη από την άλλη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσει έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος έχει υποψίες ότι αυτός που κατέδωσε την κρυψώνα του είναι ο Ζάχος με την Ελένη να φοβάται πως αυτές οι υποψίες θα βγουν αληθινές.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κωνσταντής βοηθάει τους γονείς του

Ο Πέτρος συνεχίζει να κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι υποψιάζονται πως ο Ζάχος τον έχει καταδώσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Θόδωρο Ξανθό.

Ο Κωνσταντής τελικά ενδίδει στις πιέσεις της μητέρας του και έτσι λαδώνει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο. Η Πηνελόπη φέρνει τη μεγάλη ανατροπή και προσεγγίζει τον Κιμπάρογλου σε μία κίνηση η οποία θα φέρει νέες καυτές εξελίξεις.

Η Κορίνα είναι επηρεασμένη από τον Μπάμπη και αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα την ώρα που η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει αν φύγουν στην Αμερική ή όχι…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό