Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα και πλησιάζει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα και πλησιάζει την Ασημίνα

Νέο ανατρεπτικό «Άγριες Μέλισσες spoiler» και σήμερα με την είδηση ότι ο Νικηφόρος τα φτιάχνει ξανά με την Ασημίνα στα επόμενα επεισόδια να χαροποιεί ιδιαίτερα τους φαν του ζευγαριού. H Ρένα δε θα μείνει όμως με σταυρωμένα τα χέρια…

Τα πάντα όμως στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1 θα κυλήσουν γύρω από τον μικρό Σέργιο. Ο μικρός, πέρα από την ανακάλυψη των χρημάτων του Ακύλα που θα αποδειχτεί καθοριστική για τις εξελίξεις, παίζει μεγάλο ρόλο και στη σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας.

Από τη στιγμή που η Μυρσίνη, λόγω του μίσους της προς τις αδερφές Σταμίρη, αποκάλυψε στην Ρένα την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο η Δρόσω ανησυχεί καθώς ποτέ δε συμπάθησε την Ρένα και τον τρόπο που τους μιλάει.

Ο Νικηφόρος όμως εμπιστεύεται την αρραβωνιαστικιά του ότι δε θα αποκαλύψει την αληθινή μητέρα του μικρού. Προσπαθώντας να τη προστατέψει έρχεται πολλές φορές σε ρήξη με την Ασημίνα λόγω του μικρού.

Κάποια στιγμή, με αφορμή τον καβγά του Κωνσταντή και της Δρόσως, η Ρένα βρίσκει την ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω για το θέμα του Σέργιου. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι είναι ένα θέμα που δε την αφορά. Η εμμονή της με το θέμα αυτό όμως έχει αρχίσει πλέον να είναι εμφανής και να ενοχλεί ακόμη και το Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος αρχίζει να την αποφεύγει με τη δικαιολογία ότι έχει πολλή δουλειά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που συμμάχησε με τον Δούκα. Ταυτόχρονα έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ασημίνα κάτι που η Ρένα το αντιλαμβάνεται.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ρένα αποκαλύπτει στον Σέργιο την αλήθεια για τη μητέρα του!

Ο εκνευρισμός που της προκαλεί αυτό σε συνδυασμό με την ψυχρή στάση του μικρού Σέργιου απέναντί της την οδηγούν στο να του αποκαλύψει την αλήθεια!

Πάνω σε μία λογομαχία της με τον μικρό του ανακοινώνει πως η μητέρα του δεν είναι η Ασημίνα αλλά η «θεία» του, η Δρόσω!

Ο μικρός σοκάρεται, κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε. Η Ρένα είναι μετανιωμένη γι’ αυτό που έκανε όμως πλέον είναι αργά. Ο Νικηφόρος γίνεται έξω φρενών μαζί της για αυτό που έκανε.

Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από αυτό ενώ και η Δρόσω δέχεται τις κατηγορίες του μικρού ο οποίος τα βάζει με όλους που του έκρυψαν την αλήθεια.

Ο Νικηφόρος, ο οποίος αν και δηλώνει ερωτευμένος με τη Ρένα, ήδη έκανε δεύτερες σκέψεις πριν το συμβάν, αρχίζει να ξανασκέφτεται τον επικείμενο γάμο του…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό