Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για την παγίδα στο νεκροταφείο – Δύσκολες στιγμές για τον Παπα-Γρηγόρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για την παγίδα στο νεκροταφείο – Δύσκολες στιγμές για τον Παπα-Γρηγόρη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Ντούνιας μαθαίνει για την παγίδα στο νεκροταφείο όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Δρόσω και ο Δάκης καθώς μια φωτογραφία ΒΟΜΒΑ τραβηγμένη από τα παρασκήνια της σειράς βγάζει έξω από τα ρούχα του τον Κωνσταντή.

Εκείνος της ζητάει άμεσα να συναντηθούν προκειμένου να του δώσει εξηγήσεις, με τον Κωνσταντή να επιμένει πως είναι άλλος ο σκοπός του σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει από νέες φουρτούνες που θα του κοστίσουν καθώς αυτό το δημοσίευμα θα είναι η αφορμή που θα τους οδηγήσει μέχρι τον χωρισμό.

Μάλιστα θα τον δείτε να επιστρατεύει τον Νώντα με στόχο να μάθει ποια ήταν τα κίνητρα αυτού που τράβηξε την φωτογραφία και την έδωσε στους δημοσιογράφους για να την δημοσιεύσουν.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις για Μελέτη και Πηνελόπη!

Την ίδια στιγμή, νέο επεισόδιο αναμένεται να υπάρξει στην σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη καθώς η δεύτερη οργανώνει ένα σχέδιο για να παρασύρει τον Μελέτη που δείχνει πιστός στην Κορίνα.

Οι ίδιοι όμως παραδίδονται στα συναισθήματα τους περνούν ορισμένες ερωτικές στιγμές με την Πηνελόπη όμως γρήγορα να μετανιώνει αυτό το πισωγύρισμα στην ζωή της καθώς έχει περισσότερους λόγους να μισεί τον Μελέτη από ότι να τον αγαπά.

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να έρθουν και για τον Παπα-Γρηγόρη που σύντομα θα μάθει από την Αρχιεπισκοπή πως έπεσε θύμα μιας καλοστημένης παγίδας που δεν θα του αφήσει πολλά περιθώρια και θα τον οδηγήσει στην παύση των καθηκόντων του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό