Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης πρωτοστατεί στον αγώνα των Διαφανιωτών

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης πρωτοστατεί στον αγώνα των Διαφανιωτών

Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει τα νέα μεγάλα «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime,αυτός είναι ο δολοφόνος του Ξανθούόμως θα υπάρξει και νέο μπαράζ εξελίξεων που θα φέρει στο επίκεντρο τον Παναγιώτη.

Το Διαφάνι θα ζήσει έντονες στιγμές και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές αναμένεται να έχει ο Παναγιώτης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο TV24 o πρωταγωνιστής της σειράς, Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Ο Παναγιώτης αναμένεται να βγει μπροστά στον αγώνα που θα δώσουν άπαντες στο Διαφάνι για το αεροδρόμιο και τον αγώνα αυτόν θα στηρίξει μέχρι και ο Μελέτης καθώς όλοι θέλουν να πολεμήσουν εναντίον του κοινού εχθρού.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης θα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα στηρίξει τον Ζάχο στις δυσκολίες που βιώνει μιας και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει.

Ακόμη, αναμένονται εξελίξεις και στο μέτωπο της Βιολέτας καθώς ο Παναγιώτης της εξέφρασε τα συναισθήματα του μετά και τον ερχομό του Σταμάτη, βλέποντας την έτοιμη να πέσει και πάλι στα δίχτυα του.

Βέβαια, Παναγιώτης και Σταμάτης κάπου θα τα βρούνε στη συνέχεια της σειράς και ο βασικός λόγος σε αυτή την περίπτωση είναι ο Ζαχαρίας.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό