Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης τα βρίσκει με τον Σταμάτη

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης τα βρίσκει με τον Σταμάτη

Οι Άγριες Μέλισσες βαδίζουν προς ολοταχώς προς το τέλος της τρίτης και τελευταίας τους σεζόν με τον ενδιαφέρον του κοινού να κορυφώνεται για τη σειρά του ΑΝΤ1 όπως δείχνει και η ανοδική τάση στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια συγκλονίζουν καθώς η ιστορία στο Διαφάνι ολοκληρώνεται.

Οι Διαφανιώτες συγκλονίζονται από τον θάνατο του Θανασάκη την ώρα που Κορίνα και Μπάμπης έχουν κλεφτεί.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά που μας κράτησε συντροφιά τρία χρόνια τώρα θα μας κρατήσει σε αγωνία κόβοντας την ανάσα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακίδης έδωσε τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με τη συνέχεια της σειράς αλλά και του χαρακτήρα του, Παναγιώτη.

Όπως ανέφερε αρχικά, μετά τον χαμό της Μάρως ο Παναγιώτης στέκεται στο πλευρό του Ζάχου καθώς είναι ο μόνος φίλος που έχει και οι σχέσεις τους έχουν ομαλοποιηθεί.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Βιολέτα και τον κρυφό του έρωτα για αυτή ανέφερε πως η Βιολέτα, είτε καταλήξουν μαζί είτε όχι, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καθώς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση ζωής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παναγιώτης τα ξαναβρίσκει με τον Σταμάτη. Όλοι θέλουν να συνυπάρχουν αρμονικά και ο Σταμάτης πιστεύει ότι θα βάλει νερό στο κρασί του καθότι έχουν ειπωθεί και οι παραδοχές των λαθών τους.

Η Βιολέτα δε θα δεχόταν πίσω τον Σταμάτη ενώ για το θέμα του αεροδρομίου ξεσηκώνεται όλο το χωριό και ενώνεται ενάντια στα έργα.

sportime.gr

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο – Τι έχει συμβεί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό