Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος με την παρέα του ληστεύουν τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος με την παρέα του ληστεύουν τον Ακύλα

Μία τροπή που δε κανείς δε περίμενε παίρνουν τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες καθώς σε επόμενα επεισόδια θα δούμε τον μικρό Σέργιο να παίζει ένα μεγάλο ρόλο για την εξόντωση του Ακύλα όπως αποκαλύπτει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

H σειρά του ΑΝΤ1 έχει βάλει πλώρη για το τέλος της οι εξελίξεις τρέχουν με τα μέτωπα να είναι παντού ανοιχτά. Το θέμα του αεροδρομίου και η κατάληξή του θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Δούκας γίνεται πρόεδρος στο αεροδρόμιο μετά τη πρόταση του Ακύλα. Αυτό θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις από τους Διαφανιώτες οι οποίοι θεωρούν πως για ακόμη μια φορά ο Δούκας τους προδίδει.

Αυτός όμως έχει άλλα σχέδια. Σκοπός του είναι να καταστρέψει τον Ακύλα εκ των εσώ και για να το κάνει αυτό ζητάει βοήθεια από τους δύο γιους του.

Η έγκριση του αεροδρομίου όμως έρχεται νωρίτερα από το προβλεπόμενο και ο Δούκας τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Ο Ακύλας, βλέποντας το τέλος του να πλησιάζει, ψάχνει τη κίνηση ματ που θα ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Έτσι, συμμαχεί με την Μυρσίνη και ο Δούκας δέχεται μεγάλη πίεση μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει. Ο Ακύλας δείχνει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά…

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τη λύση για το ξεσκέπασμα του Ακύλα δίνει ο… μικρός Σέργιος!

Αυτό που κανείς άλλος, ούτε ο παππούς του, δεν μπορεί να καταφέρει το κάνει ο μικρός Σέργιος! Ο μικρός θα κάνει μία μεγάλη ανακάλυψη με τους φίλους του που μπορεί να αποδειχτεί ο άσος στο μανίκι του Δούκα.

Ο Σέργιος, παρέα με το Φώτη και το Ζαχαρία, επισκέπτονται κρυφά το παλιό σπίτι του Δούκα, εκεί που τώρα μένει η οικογένεια Μεγαρίτη.

Οι μικροί «ντεντέκτιβ» πέφτουν πάνω σε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο αν και οι ίδιοι δε μπορούν να καταλάβουν την αξία του αυτό μπορεί αν αποτελέσει μεγάλο όπλο για σταματήσει η δράση του Ακύλα.

Μέσα στην άγνοιά τους, τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν ανακάλυψη μυστική. Ο Φώτης όμως έχει άλλα σχέδια…

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό