Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός ανακαλύπτει την παγίδα που του έστηναν Νικηφόρος και Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός ανακαλύπτει την παγίδα που του έστηναν Νικηφόρος και Κωνσταντής

Λίγο πριν κάνουν φινάλε οι Άγριες Μέλισσες έχουν βαλθεί να τρελάνει τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις που θα φέρουν στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά θα δούμε τον Ξανθό, να ανακαλύπτει την παγίδα που του έστηναν Νικηφόρος και ο Κωνσταντής με αποτέλεσμα να αρχίσει τις απειλές προς το πρόσωπό τους.

Φυσικά η συνεργασία μεταξύ τους δεν θα έχει συνέχεια και όπως σας έχουμε αναφέρει τα δύο αδέρφια θα πάρουν μία πολύ παράτολμη απόφαση που μπορεί να τους κοστίσει τα πάντα.

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο Ακύλας, ο Δούκας και η Μυρσίνη βρίσκονται σε απόγνωση στη σειρά του ANT1! Ο μεν πρώτος γιατί δεν υπάρχουν από αλλού χρήματα για να γίνει το «όνειρό» του πραγματικότητα και το ζεύγος Σεβαστού γιατί θα χάσει τα πάντα.

Από κει και πέρα βλέπουμε ότι ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού πλέον εκτός από την οικογένειά τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Μοσχοβάκη και τους εκβιασμούς του.

Τα δύο αδέρφια όμως δεν αλλάζουν την απόφαση τους και συνεχίζουν κανονικά το πλάνο τους, χωρίς ενδοιασμούς.

Η Μυρσίνη με τον Δούκα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται και να κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον άσο! Έτσι προχωρούν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο που δεν αφήνει περιθώρια στους γιους τους παρά να κάνουν πίσω στην απόφασή τους και να συνεχίσουν την επένδυση στο αεροδρόμιο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μετά από τρεις μήνες!

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή συνεχίζουν να θεωρούνται προδότες για το Διαφάνι, όμως και οι εργασίες συνεχώς καθυστερούν.

Κανείς δεν ξέρει πως πίσω από τις καθυστερήσεις αυτές βρίσκονται τα δύο αδέλφια θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν χρόνο. Όμως δημιουργούν και μεγάλες αντιδράσεις με τους υπόλοιπους μετόχους.

Από την άλλη η Δρόσω αρχίζει να ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή, με το πρόβλημα στο συκώτι του να έχει επιστρέψει. Ο ίδιος, αν και έκοψε το αλκοόλ μαχαίρι και όπως τον βλέπουμε και στα επεισόδια δεν πίνει ποτέ, φαίνεται πως ο εφιάλτης με την υγεία του επέστρεψε!

Εκείνος παλεύει να αποδείξει πως όλα είναι καλά, αλλά η Δρόσω ανησυχεί και φοβάται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλει ο Κωνσταντής να τα παρουσιάσει. Και μέσα σε όλα αυτά έχει κλονιστεί και η ψυχική του υγεία καθώς το άγχος με το αεροδρόμιο αλλά και η αμφισβήτηση των κατοίκων του χωριού του προκαλεί περίεργα ξεσπάσματα.

Ένα από αυτά θα γίνει στο καφενείο με αφορμή την αναφορά στο όνομα του «Γιάννου» και θα δοκιμάσει τη σχέση του με τη Δρόσω, ενώ παράλληλα οι τύψεις του θα τον οδηγήσουν στον Μελέτη, ο οποίος και προσπαθεί να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Όμως ο Κωνσταντής ακροβατεί σ’ ένα σκοινί και μόνο η Δρόσω μπορεί να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Για περισσσότερες Άγριες Μέλισσες μπορείτε να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό