Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός βρίσκεται νεκρός – Ποιος είναι ο δολοφόνος;

Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός βρίσκεται νεκρός – Ποιος είναι ο δολοφόνος;

Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Δεν θα αντέξει για πολλά επεισόδια ακόμη στις Άγριες Μέλισσες ο Ξανθός.  Καθώς θα τον βρούμε νεκρό μέχρι το φινάλε. Ο Ζάχος είναι αυτός που θα αναλάβει την εν ψυχρώ δολοφονία του, μπροστά σε όλους.  Θα καταδικαστεί ή θα γλιτώσει;

Αμέσως μετά το στυγνό του έγκλημα ο Ζάχος ζητάει την βοήθεια της Ελένης και του Λάμπρου, οι οποίοι τα χάνουν μόλις μαθαίνουν τι ακριβώς έγινε.

Πρέπει να αποφασίσουν προσεκτικά. Θα τον βοηθήσουν ή όχι;

Από την μεριά της η Ελένη έχει σοκαριστεί. Θέλει να τον βοηθήσει, και αποφασίζει να τον κρύψει από τον Ντούνια και τους άντρες του, που κινούν γη και ουρανό στην έρευνα του.

Παράλληλα, ο θανατος του Ξανθού φέρνει εξελίξεις. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος παραιτούνται από το όνειρο του αεροδρομίου. Μια εξέλιξη που φέρνει επιπλέον ανατροπές.

Από την άλλη, ο Ακύλας διατρέχει μεγάλο κίνδυνο και πανικοβάλλεται.

Θα κρατήσει ο Ζάχος το μυστικό του κρυμμένο ή όχι;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ακύλας έξαλλος αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις απο τον Ακύλα.

Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.

 

Δευτέρα 23/054 – Επεισόδιο 117

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας, καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν, ενώ ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο.

Το χωριό συγκεντρώνεται ξανά για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα, αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μία απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

 

Τρίτη 24/05 – Επεισόδιο 118

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέσης τους, στα αδέρφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου και ο Δούκας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Και αυτό γιατί ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ. Η Ουράνια και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα, ενώ ο Λάμπρος θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία.

Από την άλλη ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη και ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

 

Τετάρτη 25/05 – Επεισόδιο 119

Όλοι είναι καταρρακωμένη με την απόρριψη των εντάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλουν να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του.

Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους.

Πρέπει να κλεφτούμε και να φύγουμε μακριά από όλους. Μόνο τότε θα γίνουμε πραγματικά ευτυχισμένοι, της λέει και εκείνη σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του.

Μέσα σε όλα αυτά, η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει μία ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Εγώ και η μαμά σου θα είμαστε πάλι μαζί. Θα ξαναγίνουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια, του λέει και εκείνος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

 

Πέμπτη 26/05 – Επεισόδιο

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μαργαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος, ενώ ο Ξανθός ακυρώνει συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε.

Τα δύο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του και ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Θα μου το πληρώσουν. Ο Μπάμπης δεν θα γλιτώσει από τα χέρια μου, μονολογεί με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο και τα μάτια του να πετούν σπίθες. Συγχρόνως, ο Λάμπρος έχει μία παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

 

Δεύτερα 30/5/2022 – επεισόδιο 121

O Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, με τις απειλές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Όπως είναι αναμενόμενο, η συνεργασία τους δεν μπορεί να προχωρήσει και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά… Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη και δυσάρεστη τροπή για εκείνη.

Στο μεταξύ, ο Ξανθός δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Δούκα, που θέλει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά του. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούργια τους ζωή μακριά από τα δράματα του χωριού, ενώ η Ουράνια και Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους, αφού καταλαβαίνουν πως θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα ο ένας από τον άλλον.

Λίγο αργότερα ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους, μία απόφαση που κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Επιλέγουν να φύγουν από το έργο του αεροδρομίου! Το Διαφάνι συγκλονίζεται μία νέα δολοφονία, που ταράζει για άλλη μία φορά τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται και πάλι. Ο Ζάχος έχει βγάλει από τη μέση τον Ξανθό.

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό