Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τους δολοφόνους της μητέρας του

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τους δολοφόνους της μητέρας του

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τον Κωνσταντή που ομολογεί τον φόνο του Γιάννου στον Λάμπρο και φέρνει ένα μπαράζ εξελίξεων στο χωριό.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς σε συζητήσεις αναμένεται να εμπλακεί το όνομα του Ζάχου που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τους ανθρώπους που αφαίρεσαν τη ζωή της μητέρας του.

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους, τη στιγμή που ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του.

Ακόμη, η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια ενώ σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για το Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη.

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για το θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι του Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Παράλληλα, ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του.

Τέλος, ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και για αυτόν τον λόγο ψάχνει τρόπο για να αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό