Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος καταδίδει τον Πέτρο και η Ζωή πιάνει Κορίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος καταδίδει τον Πέτρο και η Ζωή πιάνει Κορίνα και Μπάμπη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime,  ο Ζάχος καταδίδει τον Πέτρο και η Ζωή πιάνει Κορίνα και Μπάμπη, όμως αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές εξελίξεις που θα έρθουν για να σοκάρουν το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον Νώντα και Δρόσως

Συναρπαστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αναφορικά με το μέλλον του Νώντα και της Δρόσως με τον πρώτο να είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να την προστατέψει.

Μπορεί το όνειρο για μια καριέρα στο θέατρο να πέθανε νωρίς για την Δρόσω όμως η παρουσία του Νώντα στο πλευρό της, δίνει μια ασφάλεια στην Σταμίρη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ηθοποιός της σειράς, Κώστας Ξυκομηνός ο Νώντας θα αντιδράσει μόλις μάθει ότι ο Δάκης ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στην Δρόσω ζητώντας τα λεφτά του.

Ο Νώντας γνωρίζει ότι έχει να κάνει με ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά στη ζωή του και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη διακρίνοντας μάλιστα πως αρχίζει να έχει μια πιο ώριμη αντιμετώπιση καθώς μαθαίνει από όλα τα βάσανα που της έχουν έρθει.

Μάλιστα, το μεγάλο όνειρο του είναι να την συνοδέψει στην εκκλησία ως νύφη και να γίνει ο κουμπάρος στον γάμο της με τον Κωνσταντή καθώς στο πρόσωπο τους βλέπει τα παιδιά που θα ήθελε να έχει.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό