Άγριες Μέλισσες: Πέτρος και Βαρουξής συνεχίζουν την έρευνα τους – Ο Νικηφόρος παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση

Άγριες Μέλισσες: Πέτρος και Βαρουξής συνεχίζουν την έρευνα τους – Ο Νικηφόρος παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές σε κάθε μέρα προβολής τους, με την τηλεθέαση να βρίσκεται όπως πάντα στα ύψη.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, έρχονται πολλές ανατροπές που κανείς δεν περιμένει και το Sportime είναι εδώ με ένα ακόμα «Άγριες Μέλισσες Spoiler» για εσάς.

Συγκεκριμένα θα δούμε τον Μεγαρίτη και τον Μελέτη να προκαλούν τεράστια συζήτηση και αναστάτωση, με τον Δούκα να βλέπει τον εχθρό του να κερδίζει.

Από κει και πέρα, ο Πέτρος μαζί με τον Βαρουξή συνεχίζουν την έρευνα τους και μάλιστα βρίσκουν ένα άτομο που μπορεί να βοηθήσει.

Την ίδια ώρα ο Ζάχος θα έχει μία εξέλιξη στην καριέρα του που σίγουρα δεν πίστευε ότι θα έχει, νεώ ο Θανάσης θα καταφέρει να γυρίσει σπίτι του, ωστόσο η αλλαγή συμπεριφοράς του είναι ξεκάθαρη.

Ο Ακύλας είδε τα χρήματα του να κάνουν φτερά, ενώ η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή αυτή.

Τέλος θα δούμε τον Νικηφόρο να παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση, ωστόσο οι εξελίξεις βρίσκονται μπροστά του και τα πράγματα σοβαρεύουν.

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ζητάει εξηγήσεις!

Η Κορίνα περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές, αφού παλεύει με τα αισθήματα που έχει για τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τον κατηγορεί ανοιχτά.

Ο Νικηφόρος είναι εγκλωβισμένος, την ίδια ώρα που η κατάσταση υγείας του Μόρτζου πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ακόμα έχουμε τον Ζάχο να προσπαθεί να αποφασίσει μέσα του αν ο δραπέτης Βαρουξής έχει θέση στην ομάδα, ενώ ο Θανάσης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνος του στο χωριό και γι’ αυτό έχει συνοδεία.

Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει από το γύρισμα προκειμένου να δείξει τη συμπαράσταση της στους τεχνικούς, με τον Μελέτη να ζητά εξηγήσεις από την Πηνελόπη για τα όσα άκουσε από το στόμα της Κορίνας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό