Άγριες Μέλισσες: Πλησιάζει η τελική αναμέτρηση – Ποιος θα ζήσει ως το τέλος;

Άγριες Μέλισσες: Πλησιάζει η τελική αναμέτρηση – Ποιος θα ζήσει ως το τέλος;

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τον Ντούνια και τον Ακύλα Μεγαρίτη που γίνονται φανατικοί εχθροί και αφήνουν πίσω τις καλές τους σχέσεις.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η τελευταία εξέλιξη που θα συγκλονίσει το χωριό που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος.

Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της ο Σέργιος… θύμα ή θύτης; Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον.

Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί.

Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Από τον άλλη, ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, θα πείσει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από την αναμενόμενη επίθεση του Ακύλα.

Ο Ακύλας θα καταφέρει να γλιτώσει την Αιμιλία και παίρνει παράλληλα όμηρο τον πρώην συνεργάτη του για να ξεφύγει ενώ ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος.

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό