Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη!

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη!

Με τις Άγριες Μέλισσες να οδεύουν προς το τέλος και την ολοκλήρωση της ιστορίας τους τα νέα spoiler από επόμενα επεισόδια μας αποκαλύπτουν πως θα έρθει το τέλος για κάποιους ήρωες της σειράς που σάρωσε επί 3 χρόνια τη τηλεθέαση.

Ήδη στο Sportime σας γράψαμε για το μέλλον της οικογένειας Τόλλια. Με το τέλος να αναμένεται ντον Ιούνιο έχουμε ωστόσο πολλά να δούμε με το θρίλερ που θα παιχτεί με το Ζάχο να κόβει την ανάσα.

Ο χαρακτήρας όμως που όλοι ανυπομονούν να μάθουν την κατάληξή του και πως θα έρθει η πτώση και το τέλος του είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης!

Το τέλος του Ακύλα προμηνύεται εδώ και αρκετό καιρό μέσα στη σειρά με όλα να μοιάζουν εναντίον του και τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα για την καταστροφή του. Αυτή δε θα αργήσει να έρθει με τη πτώση της Χούντας και το ένταλμα σύλληψής που εκδίδεται για αυτόν.

Ο Ντούνιας με τον Ξανθό γυρίζουν την πλάτη στον Ακύλα μετά τη σύλληψή του κάτι το οποίο οδηγεί τον άλλοτε ισχυρό άντρα στην απόγνωση.

Ο Ακύλας απελπισμένος δε μπορεί να δεχτεί ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Έτσι, αποφασίζει να γράψει ο ίδιος τη μοίρα και το τέλος του. Ο Ακύλας αυτοκτονεί σοκάρωντας τους Διαφανιώτες οι οποίοι όμως καμία λύπηση δε νιώθουν για τον άντρα που τους βασάνισε τόσα χρόνια παρά μόνο ανακούφιση.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα γίνει με τη Ζωή Μεγαρίτη;

Η Ζωή είναι ίσως η πιο τραγική φιγούρα της τρίτης σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1. Η Ζωή αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν ψυχοπαθή άντρα τον οποίο ποτέ δεν αγάπησε για να σώσει τα παιδιά της από τη μανία του να καταστρέφει όποιον του πάει κόντρα.

Στη γυναίκα η ζωή χρωστάει μία δεύτερη ευκαιρία και αυτή θα έρθει αφού η ίδια γλιτώσει από τον Ακύλα μετά την αυτοκτονία του προκαλώντας ανακούφιση τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά του.

Η Ζωή νιώθει επιτέλους ότι μπορεί να ανασάνει μετά από πολλά χρόνια και έχει ως στήριγμά της τα παιδιά της και την οικογένειά της.

Η Κορίνα γνωρίζει πλέον ότι ο Φίλιππος είναι ο πραγματικός τη πατέρας την ώρα που η αδερφή της Αιμιλία έχει αποφασίσει να πορευτεί μόνη της στη ζωή έχοντας ωστόσο κοντά την οικογένειά της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό