Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες  και τα επόμενα επεισόδια που έρχονται στη σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σχέση της Ζωής και της Κορίνας, οι οποίες θα ανατρέψουν τη σειρά και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον «Τηλεθεατή» και μας είπε όσα θέλουν να ξέρουμε, αφήνοντας όμως αρκετά και στη φαντασία.

– Όταν έμαθε η Ζωή για τη σύλληψη του Ακύλα, ένιωσε ανακούφιση;

«Βέβαια. Υπήρχε αυτή η ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξει να βρει κάτι άλλο και ότι ίσως τα πράγματα να πάρουν μια τέτοια τροπή, χωρίς να πρέπει να μοχθήσει πολύς κόσμος».

– Οπότε τώρα που αποφυλακίστηκε, η απογοήτευση είναι μεγάλη.

«Ναι, φυσικά».

– Πλέον, όμως, γνωρίζει ότι εκείνος σκότωσε τον Φίλιππο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της;

«Θα θέλει να τον τιμωρήσει, να τον εκδικηθεί με έναν τρόπο, αλλά δεν γνωρίζω το πώς».

– Είναι αποφασισμένη, πάντως, να τον ξεσκεπάσει.

«Ναι, φαντάζομαι ότι και λόγω χαρακτήρα το θέλει αυτό».

– Είναι στα άμεσα σχέδιά της να μιλήσει στην Κορίνα και να της αποκαλύψει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

«Νομίζω πως θα ήθελε να το κάνει σε μια άλλη συνθήκη. Έτσι όπως είναι η κόρη της και τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν θα το έκανε, δεν έχει νόημα».

– Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει και η σχέση της με την αδελφή της, την Αιμιλία.

«Αυτό ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο στοιχείο, το περίμενα πώς και πώς να συμβεί. Ο χαρακτήρας της Αιμιλίας είναι πάρα πολύ ωραίος και τον ερμηνεύει εξαιρετικά η Μαρία Καλλιμάνη. Ευτυχώς, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Δεν όπως στην αρχή που υπήρχε μια απίστευτη κόντρα ανάμεσά τους».

– Ο Μελέτης μαθαίνει για την Κορίνα και τον Μπάμπη. Η Ζωή θα είναι στο πλευρό της κόρης της, θα τη στηρίξει;

«Εννοείται ότι την κατανοεί. Επίσης, όλο αυτόν τον καιρό η Ζωή δεν συμπαθεί τον Μελέτη, ούτε τη σχέση τους εγκρίνει. Αν και όσο προχωράει η ιστορία, δείχνει κι ένα άλλο πρόσωπο, οδεύει κι αυτός ίσως προς τη λύτρωση».

– Η Κορίνα έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει διαφορετικά τη μητέρα της τώρα που κατάλαβε τι σημαίνει να είσαι σε ένα γάμο και να μην είσαι ευτυχισμένος;

«Δεν ξέρω αν το κατάλαβε υπό αυτή την έννοια. Σε μια σκηνή την είδαμε να της λέει ότι δεν έχει μάθει τι σημαίνει ευτυχισμένη οικογένεια, γιατί είναι σκάρτη, άρα έχει κάνει κι εκείνη σκάρτη».

– Την αλλαγή του Λευτέρη πώς την αντιμετωπίζει;

«Ξέρει τι του συμβαίνει, είναι η μόνη που καταλα βαίνει γιατί ο γιος της έχει πάθει αυτό που έχει πάθει και προσπαθεί να διαχει ριστεί αυτό που είναι και αυτό που του συμβαίνει. Πιστεύω ότι εντέλει θα τα βρουν οι δυο τους. Είναι ευτυχώς μια σχέση πολύ υγιής και γερά δεμένη από την αρχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό