Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον για το Διαφάνι μοιάζει ζοφερό με τις διαμάχες να κορυφώνονται

Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον για το Διαφάνι μοιάζει ζοφερό με τις διαμάχες να κορυφώνονται

Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες όσο η σειρά του ΑΝΤ1 οδεύει προς το μεγάλο φινάλε μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της στον οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία όπως έδειξαν και τα νούμερα στην τηλεθέαση κατά καιρούς.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στα spoiler, στη συνέχεια στις Μέλισσες βλέπουμε την Κορίνα με τον Μπάμπη να κλέβονται ώστε να ξεφύγουν από τον Ακύλα και την οργή του. Την ίδια ώρα το μέλλον της Δρόσως και του Κωνσταντή μοιάζει αισιόδοξο.

Τα όσα θα ακολουθήσουν όμως αφορούν όλο το χωριό και όλο το Διαφάνι αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μαζί.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το Διαφάνι στέκεται ενωμένο

Το μέλλον για τους Διαφανιώτες μοιάζει ζοφερό με τις διαμάχες να κορυφώνονται. Ο Κωστής Σαββιδάκης ο οποίος υποδύεται τον παπά-Γρηγόρη στη σειρά, μίλησε στον Τηλεθεατή όπου και έδωσε τα δικά του spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Ο παπα-Γρηγόρης γνωρίζει για όλα όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι καθώς μπορεί να πέταξε τα ράσα όμως οι κάτοικοι του Διαφανίου συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται και να του ζητάνε συμβουλές.

Ο ίδιος δε θα κυνηγήσει την δικαίωση για τις άδικες κατηγορίες εναντίον του ωστόσο οι κάτοικοι στέλνουν κρυφά επιστολές στην Αρχιεπισκοπή ώστε να δικαιωθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι περιπέτειες δεν τελειώνουν για το Διαφάνι το οποίο στα επόμενα επεισόδια θα θυμίσει κάτι από το… «καλό Διαφάνι που ξέραμε» με φόνους, κηδείες κτλπ.

Η υπόθεση του αεροδρομίου θεωρεί ότι έφερε κοντά τους χωριανούς την ώρα που τα πράγματα έχουν αγριέψει για τα καλά ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θα κλιμακώνεται η κατάσταση.

Στα δύσκολα όμως που έρχονται, όπως σημειώνει ο ηθοποιός, οι Διαφανιώτες μπαίνουν μπροστά και ενώνονται. Στην πρώτη ανάγκη και όταν βλέπουν ότι ο διπλανός τους και το χωριό τους κινδυνεύει, γίνονται μια γροθιά, ενώνονται, παίρνουν τις καραμπίνες τους και δε φοβούνται τίποτα!

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό