Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου Ξανθιώτη μαθητή σε αγώνα βόλεϊ σε σχολείο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου Ξανθιώτη μαθητή σε αγώνα βόλεϊ σε σχολείο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στην αυλή σχολείου της Ξάνθης σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές από τη β’ τάξη γυμνασίου της πόλης επιχείρησαν να παίξουν βόλεϊ.

Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τρία άλλα παιδιά στην κοινή αυλή του 3ου και 2ου Γυμνασίου, που συστεγάζονται.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης, ανέφερε πως «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο. Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επένεβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή».

Αμέσως ενημερώθηκε η διεύθυνση και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Με αναφορές από XanthiNea

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό