ΑΙΓΕΙΡΟΣ RUN 2022 – ‘’Τρέχοντας για την Γιορτή της Παναγίας‘’

ΑΙΓΕΙΡΟΣ RUN 2022 – ‘’Τρέχοντας για την Γιορτή της Παναγίας‘’

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Λαϊκός Δρόμος ΑΙΓΕΙΡΟΣ RUN 2022 το Σάββατο 22/8/22 με σύνθημα ‘’Τρέχουμε για την Παναγία Φανερωμένη‘’, αναβιώνοντας τη δράση μετά από 3 χρόνιαπου δεν πραγματοποιήθηκελόγω της πανδημίας.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς 115 συνολικά δρομείς και παιδιά τον επανέφεραν στο προσκήνιο, καθιερώνοντάς τον πλέον ως ετήσιο θεσμό.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου Ροδόπης, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής.

Οι δύο δρόμοι,800 μ. ο παιδικός και 7 χλμ των ενηλίκων διεξήχθησαν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και με πλήρη ασφάλεια και τροφοδοσία των δρομέων.

Τον αγώνα υποστήριξε η Τροχαία Κομοτηνής και το Παράρτημα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δίνοντας το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στον αγώνα, σε ουσία και σκέψη.

Οι εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου ήταν εκεί για να βοηθήσουν, καθώς και εθελοντές Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Ροδόπης.

Συμμετείχαν δρομείς από Έβρο, Ροδόπη , Ξάνθη, Καβάλα, Χρυσούπολη και Δράμα.

Μέγας χορηγός του αγώνα ήταν η SUZUKIPEUGEOT Α. Κεραμιτσής ΙΚΕ, και υποστήριξη από την NUTRIXXIONΜαλαμίδης.

Χορηγός Επικοινωνίας και Φωτογράφιση ο ΔΙΑΥΛΟΣ Ροδόπης 92,4 fm

Ο Λαϊκός Δρόμος ΑΙΓΕΙΡΟΣ RUN 22 δεν είχε χρονομέτρηση ούτε ηλικιακές κατηγορίες, θέλοντας να αναδείξει την αξία της συμμετοχής, της προσπάθειας, της ευχαρίστησης και όχι της επιδίωξης του αποκλειστικού ανταγωνισμού, κάτι που οι δρομείς χάρηκαν και εκτίμησαν.

Όλοι/ες οι δρομείς και τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικό δώρο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας Κομοτηνής, από τα χέρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής, ο οποίος έκανε προσωπικά και την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων στους 3 πρώτους άνδρες και γυναίκες του αγώνα.

Οι δρομείς ενθουσιασμένοι με την οργάνωση και το ήθος του αγώνα αναχωρώντας υποσχέθηκαν ότι και το 2023 θα συμμετέχουν και πάλι.

Τον αγώνα επιμελήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου Ροδόπης.

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής ο Γαντζίδης Χρήστος Κ.Φ.Α., Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου Ροδόπης.

Τεχνικός Αρχηγός Αγώνα ο Πολιτσάκης Μιχαήλ Κ.Φ.Α. – ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γαντζίδης Χρήστος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό