Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του ιερέα του Πετροχωρίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

 

 

Πυροσβέστες, Αστυνομικοί και εθελοντές χτένισαν την ορεινή Ξάνθη, και την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ιερέα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης (28/03) και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, την Τετάρτη το πρωί.

«Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ιερέα σε δασώδη περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης. Βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του. Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχίσουμε τις έρευνες» σημειώνει ο Χρήστος Ράμος από την εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του ιερέα.

Ο πατέρας Γεώργιος έφυγε από το σπίτι του, από το Μικρό Τύμπανο, όπου διαμένει με την οικογένεια του με το αυτοκίνητό του τη Δευτέρα και εκ τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί. Το πρωί της Τρίτης δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία, και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του.

 

 

Στην περιοχή επιχειρούν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας, η ΕΟΔ Ξάνθης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Μάλιστα, έχει επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΟΔ που «χτενίζει» την περιοχή.

«Συμμετοχή της ΕΟΔ Ξάνθης με 3 εθελοντές διασώστες και ένα σκύλο έρευνας και διάσωσης στις έρευνες της εξαφάνισης του ιερέα στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Οι έρευνες αρχικά γίνονται στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το όχημά του ιερέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι και εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των εθελοντών μας σταμάτησαν για σήμερα και θα συνεχιστούν αύριο αν υπάρχει ανάγκη» σημειώνει η ΕΟΔ.

 

 

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» τονίζει από την πλευρά του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης που συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στις έρευνες με μια ομάδα δέκα ατόμων. Ο πατέρας Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος οικογενειάρχης, που κατοικεί στο Μικρό Τύμπανο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό