Αλεξανδρούπολη: Αθώοι σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης που έγινε γνωστή ως  “Εγκληματική Οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών”

Αλεξανδρούπολη: Αθώοι σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης που έγινε γνωστή ως “Εγκληματική Οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών”

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Εφετείο η δίκη για την υπόθεση που έγινε γνωστή στην Αλεξανδρούπολη ως “εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών”.

Όπως διαβάζουμε στο e-evros.gr, μετά από 7,5 χρόνια κατέπεσαν οι κατηγορίες για τα μέλη της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης και κρίθηκαν αθώοι σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε την 10 και 11-6-2016, στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Έδεσσα, τη Σκύδρα, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο είχαν συλληφθεί συνολικά τριάντα δύο (32) άτομα ηλικίας από 22 έως 57 ετών ως μέλη της οργάνωσης.

Ποιος θα αποκαταστήσει αυτούς τους ανθρώπους;

Για σχεδόν ένα χρόνο αποτελούσε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, με επαναλαμβανόμενο διασυρμό και των κατηγορουμένων. Πως θα αποκατασταθούν αυτοί οι άνθρωποι; Καταστράφηκαν ζωές, υπολήψεις, οικογένειες.

7,5 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση αφού πρώτα κάποιοι από αυτούς έμειναν έγκλειστοι για 18 μήνες στη φυλακή. Αυτές οι στιγμές σβήνονται; Αυτός ο χρόνος που πήγε χαμένος επιστρέφει;

Κλείνοντας θα δανειστούμε την έκφραση που είχε πει ο κ. Κεχαγιόγλου μετά την εκδίκαση της δίκης τον Δεκέμβριο του 2017 “Ο Πάμπλό Εσκομπάρ δεν πέρασε ποτέ από την Αλεξανδρούπολη” (video)

Ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στη Δέλτα τηλεόραση για την υπόθεση

Πηγή: e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό