Αλεξανδρούπολη: O ήρωας αστυνομικός, αδερφός του “Μαχητή” του Survivor Γ.Τσολάκη, έσωσε πολίτη που κινδύνεψε να πνιγεί

Αλεξανδρούπολη: O ήρωας αστυνομικός, αδερφός του “Μαχητή” του Survivor Γ.Τσολάκη, έσωσε πολίτη που κινδύνεψε να πνιγεί

Την ώρα που τον αδερφό του Γιάννη Τσολάκη παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές ως έναν από τους “Μαχητές” στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο αστυνομικός Ανδρέας Τσολάκης στην Αλεξανδρούπολη, έσωσε συμπολίτη του που κινδύνεψε να χάσει την ζωή του.

 

 

Ο Αρχιφύλακας του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, μαζί με τον Υπαρχιφύλακα Γεώργιο Δεληανδρέα, διέσωσαν πριν λίγες ημέρες πολίτη που κινδύνευε από ορμητικό χείμαρρο στην Βιομηχανική περιοχή της πόλης. Το περιστατικό συνέβη επιχειρώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες και απεγκλώβισαν τον συμπολίτη μας, ο οποίος είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο σε ρέμα της περιοχής, αψηφώντας τον κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή.

 

Μάλιστα για την… ηρωική του πράξη, ο Ανδρέας Τσολάκης τιμήθηκε χθες με έπαινο από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ενώ και η Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

 

 

 

Η πράξη του ασφαλώς είναι σπουδαία, αλλά προβλήματα και… έπεσαν πάνω σε αυτήν τα φώτα της δημοσιότητας μόνο των τοπικών ΜΜΕ. Σε αντίθεση με τον αδερφό του Γιάννη Τσολάκη, δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό στον ραδιοφωνικό σταθμό NRG της Αλεξανδρούπολης και εποχικό πυροσβέστη, ο οποίος έχει τεράστια προβολή στο “SURVIVOR” όπου συμμετέχει με την ομάδα των “Μαχητών”. Σημεία των καιρών θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά δυστυχώς έτσι έχει γίνει πλέον η ελληνική κοινωνία και αυτό δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη περίπτωση των δύο συντοπιτών μας.

Evros-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό