Αλεξανδρούπολη: Οι Γιαγκίνηδες σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό live στο “Theatro” (video)

 Αλεξανδρούπολη: Οι Γιαγκίνηδες σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό live στο “Theatro” (video)

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, οι «Γιαγκίνηδες» σας περιμένουν στο «Theatro Coffee & Drinks» στην Αλεξανδρούπολη και ώρα 21:30 για ένα ανεπανάληπτο live που θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό – χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο – λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Tην περασμένη χρονιά ταξίδεψαν σχεδόν σε όλη τη χώρα, «οργώνοντας» μουσικές σκηνές, θέατρα και φεστιβαλ, με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ηχογραφούσαν από την αρχή το πρωτότυπο τους υλικό, από το οποίο ήδη μας έχουν προσφέρει τον συγκινητικό «Αντάμη» και την ανεβαστική «Καταφερτζού”», που ήδη έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό, ενώ προς τα τέλη της χρονιάς, αναμένεται η κυκλοφορία κι ολόκληρου του δίσκου «Άνθρωποι του δρόμου», κομμάτια δηλαδή που γράφτηκαν για ανθρώπους που συνάντησαν την περίοδο που οι Γιαγκίνηδες έπαιζαν ακόμη σε υπαίθρια σημεία.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr

Πηγή: e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό