«Αν στο όνειρο θα’ ρθεις» το νέο τραγούδι του Αυγερινού Σέρμπου

«Αν στο όνειρο θα’ ρθεις» το νέο τραγούδι του Αυγερινού Σέρμπου

«Αν στο όνειρο θα ρθείς» τιτλοφορείται το νέο δισκογραφικό βήμα του Αυγερινού Σέρμπου.
Οι στίχοι είναι του Πέτρου Βασιλειάδη και η μουσική του Αυγερινού Σέρμπου σε ενορχήστρωση και προγραμματισμό του εξαιρετικού Τάσου Λυμπέρη.
Ένα τραγούδι ερμηνευμένο με τον ξεχωριστό τρόπο του Αυγερινού Σέρμπου που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και παίζει δυνατά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Αυγερινός Σέρμπος εκτός από ένας σπουδαίος ερμηνευτής είναι και ένας σπουδαίος συνθέτης και μουσικός και πολλά από τα τραγούδια του έχουν κυκλοφορήσει στην δισκογραφία.

Βρείτε το «Αν στο όνειρο θα ρθεις» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο Youtube.

Λίγα λόγια για τον Αυγερινό Σέρμπο
Ο Αυγερινός Σέρμπος γεννήθηκε στον Γέρακα Αττικής.
Στην ηλικία των 10 ετών μαγεύεται από ένα αρμόνιο που του έκαναν δώρο,
αυτό ήταν η αφορμή για να μπει το μικρόβιο της μουσικής μέσα του. 11 ετών αρχίζει να σπουδάζει στο ωδείο “Σύγχρονη Ωδή” όπου σπούδασε θεωρία μουσικής και αρμόνιο.
Στην ηλικία των 15 ετών μπαίνει στο “Εθνικό Ωδείο” όπου και συνέχισε τις σπουδές του στο αρμόνιο και ολοκλήρωσε τις θεωρητικές σπουδές. 17 ετών ξεκινάει σπουδές φωνητικής με την αξιόλογη καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Απέργη.

Στην ηλικία των 21 αποφοιτεί από το ΙΕΚ Κηφισιάς όπου και παίρνει το πτυχίο του σαν “Σχεδιαστής μέσω Ηλεκτρονικού υπολογιστή” και αμέσως μετά, στην ηλικία των 21 ετών ξεκινάει σπουδές μοντέρνου τραγουδιού στο ωδείο “Ηχογένεση” με την Ελένη Μελισσίδη και σπουδές αρμονίας αργότερα με τον Γιώργο Λάσκο. Στο ωδείο αυτό διδάχτηκε κλασικό πιάνο, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι με αξιόλογους καθηγητές. Αμέσως μετά ξεκινάει την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας με
σπουδαία ονόματα.
Το 2019 βγαίνει η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Δύο σώματα σε ένα”.
Ταυτοχρόνως δημιουργεί και πολλές συνθέσεις τραγουδιών σε συνεργασία με τον παραγωγό του και στιχουργό Πέτρο Βασιλειάδη κάνοντας δυναμική είσοδο στην δισκογραφία ερμηνεύοντάς τα σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Real Music Greece σχεδιάζοντας από κοινού όμορφα τραγούδια και πολύ καλές συνεργασίες πάντα με στην συμβολή του παραγωγού του Πέτρου Βασιλειάδη.

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό