ΑΝΑΦΟΡΑ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τα προβλήματα στελέχωσης και κάλυψης οργανικών θέσεως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης

ΑΝΑΦΟΡΑ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τα προβλήματα στελέχωσης και κάλυψης οργανικών θέσεως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης

ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ 

Κατατέθηκε ΑΝΑΦΟΡΑ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τα προβλήματα στελέχωσης και κάλυψης οργανικών θέσεως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης από τον βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ. Όπως αναφέρεται σε αυτήν,

“επειδή έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι η βούληση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, όσον αφορά το επικείμενο Συμβούλιο Συμπληρωματικών Μεταθέσεων έτους 2022, είναι  να μην ενισχύσει με ούτε έναν Αστυνομικό την Δ.Α. Ροδόπης, παρακαλώ όπως ενσκήψετε στα ιδιόμορφα προβλήματα και τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί το αστυνομικό προσωπικό της  Δ.Α. Ροδόπης”.

Επισυνάπτεται η αναφορά και το κείμενο των αιτημάτων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που παρέλαβε ο βουλευτής Ροδόπης.    

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

 Προς τον Υπουργό:

Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Θέμα:Κάλυψη κενών Οργανικών Θέσεων Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης

Κύριε Υπουργέ,

Επειδή έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι η βούληση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, όσον αφορά το επικείμενο Συμβούλιο Συμπληρωματικών Μεταθέσεων έτους 2022, είναι  να μην ενισχύσει με ούτε έναν Αστυνομικό την Δ.Α. Ροδόπης, παρακαλώ όπως ενσκήψετε στα ιδιόμορφα προβλήματα και τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί το αστυνομικό προσωπικό της  Δ.Α. Ροδόπης.

Προς τούτο σας διαβιβάζω με την μορφή Αναφοράς , το σύνολο των αιτημάτων και των υπηρεσιακών αναγκών των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μου, όπως αυτά μού διαβιβάστηκανμε σχετική επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Η τραγική κατάσταση που παρουσιάζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ροδόπης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λανθασμένων επιλογών όπως και για οποιοδήποτε έλλειμμα αποφάσεων και πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της ενίσχυσης τους με την κάλυψη των οργανικών θέσεων που είναι απολύτως απαραίτητες για την λειτουργία τους και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων βουλευτής,

Ιλχάν Αχμέτ, Ροδόπης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό